odličan potez!

Naša glumica pozirala u teretani pa uz niz pohvala dobila ružnu kritiku na koju je spremno odgovorila: "Nemojte lagati ženi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić odgovorila je na jedini ružan komentar ispod svoje fotografije.

Ecija Ojdanić (47) često dijeli fotografije iz teretane i pokazuje rezultate vježbanja na svom Instagramu, zbog čega joj se mnogi dive. 

"Tjedan koji počinje s jutarnjim treningom mora biti dobar tjedan!" napisala je glumica koja je pozirala u tajicama i majici, pri čemu je u fokusu bio njezin ravni trbuh.

Dobila je brojne komplimente za svoju objavu. "Svaka čast. Ja sam odustala, udaljim kadar i furam se na staru slavu", komentirala je Bojana Gregorić Vejzović. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

"Dobar tjedan", "Prekrasnoća jedna", "Kako si zgodna", "Opa", "Bravo", "Super i predobro izgledaš", napisali su pratitelji Eciji. 

U mnoštvu komplimenata istaknuo se jedan negativan komentar. "Loš izgled, nekad je bila prava žena, ovo sad ništa. Vratiti koju kilu, ne vidim čvrstoću tijela. Nemojte lagati ženi da je super", napisala je pratiteljica. 

U Ecijinu obranu stale su druge žene, a i ona je spremno odgovorila na kritiku. "Ono što se možda ne vidi na slici jest mentalna čvrstoća, zbog toga i vježbam, prioritetno", istaknula je Ojdanić, koja uz treninge u teretani obožava i trčanje. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +9 Catherine Zeta Jones, Michael Douglas (Foto: Profimedia) Celebrity Njezino rastezanje u badiću rijetko koga je ostavilo ravnodušnim, u 52. godini odala tajnu zavidne figure: "Ti si inspiracija!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene