Žensko ženski razgovor

ŠTO SU TO OTKRILE? Ecija i Katarina odradile susret u 'nepomirljivom tonu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić i Katarina Baban odradile su razgovor zbog kojeg jedva čekate sutrašnju epizodu Zlatni dvori.

Ljubav, intrige, obiteljski odnosi, dio je to nove serije Nove TV ''Zlatni dvori'', čiju ćete prvu epizodu moći pogledati sutra. Uzbudljivih zapleta neće nedostajati, a dvije suprotstavljene strane i prije prvog emitiranja suočile su se pred našim kamerama. Katarina Baban i Ecija Ojdanić, igrajući svoje uloge, prvo su se sukobile, a zatim prijateljski razgovarale i podijelile svoja iskustva.

Pogledaj i ovo showbuzz Zlatni dvori Rođendansko raspoloženje na setu nove serije: 'Jako lijepo, bilo je jako lijepo iznenađenje'

Nova serija nove TV od samog početka donosi uzbuđenja. U Zlatnim dvorima pratit ćemo ljubavnu priču između bogataša Petra kojeg glumi Matko Knešaurek i seoske djevojke Ane Galović koju je utjelovila Katarina Baban.

Petar će iz ljubavi prema glazbi, ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti okladu da će Anu pretvoriti u glazbenu zvijezdu. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja - ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja samih sebe. Međutim, na tom putu postoji veliki broj prepreka na koje će tako neobičan par naići. A jedna od prepreka bit će i Petra majka Irena koju glumi Ecija Ojdanić. Irena i Ana susrele su se pred našim kamerama u nimalo pomirljivom tonu.

Katarina: OHO dobar dan
Ecija: Dobar dan, ja se ispričavam
Katarina: Kako to da ste došli ovdje?
Ecija: Da obavimo jedan žensko ženski razgovor. Uvijek je ovako mirišljavo tu kod vas?
Katarina: Da, to je sastavni dio sela.

No brzo su ostavile svoje uloge i nastavile razgovor kao prave prijateljice.

Ecija: Stvarno je fascinantno kako znaš jahat. Kad si to naučila i odakle ta ljubav prema jahanju?
Katarina: Naučila sam prije neke 3-4 godine tak nešto. Više je krenulo iz ljubavi prema životinja i oduvijek sam htjela zapravo jahat. I upisala sam se na tečaj jahanja, odnosno školu jahanja i taman sam morala nekako stati pred kraj jer sam imala nekakva snimanja.

Ecija: Čekaj, ti i Matko se znate s Akademije
Katarina: Da, da mi se znamo još od Akademije. On je bio jedna godina iznad mene i upoznali smo se zapravo na prvom profesionalnom projektu koji smo radili. I tamo smo isto igrali par i nakon toga smo postali jao dobri prijatelji. Evo, ja sam od nedavno imala čast i da mu budem vjenčana kuma.

Kako je tekao njihov razgovor, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene