Poslala važnu poruku

Ecija uz staru fotografiju priznala koji su njezini strahovi i ispričala sve o odgođenom putovanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić oglasila se na Instagramu o epidemiji koronavirusa s kojom se cijeli svijet nastoji boriti na najbolji mogući način.

Radijska voditeljica i influencerica Ecija Ivušić pridružila se brojnim poznatim Hrvatima i na društvenim mrežama podijelila svoje razmišljanje o koronavirusu.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 "On je hvala Bogu savršeno" Ecija Belošević oporavlja se nakon dolaska prvog djeteta na svijet: ''Imala sam jako težak i nepredvidivi porod...''

Poduži status objavila je uz staru fotografiju iz američkog Miamija i otkrila kako je odgodila ovogodišnji proljetni put u SAD.

"Znaš ono kad se konstantno malo-pomalo svađaš s dečkom/curom, pa stalno nešto okrećeš na šalu šta ti nije po volji i samom sebi nećeš priznati da su neke stvari krenule u krivom smjeru. Ili kad skužiš da posao koji radiš ne želiš raditi idućih 5 godina, pa ga po danu guraš kako znaš, a u glavi svaku večer radiš worst case scenarios, i radiš plan B, pa C, pa ne spavaš do 5 i nisi više sposoban ni za plan A kako spada. E, tako se nekako ja ovih dana nosim s koronom. Samo što ovog puta nije fokus na moj privatni mikrosvijet i ovo nema domet prekida ili otkaza, nego globalnih prekida veza i recesije.

Ovo je slika iz Miamija od prije 3, 4 godine. Nije neka reprezentativna. Ni po prikazu i doživljaju Miamija, niti mene. Ali sam na njoj bila ful hepi. Taman smo bili došli s cjelodnevnog sunčanja na Miami Beachu i malo sam zasjela dok sam čekala sendvič. Lampice su tu jer je bilo nekoliko dana poslije Nove godine, a bilo je ljeto. Moje ljeto. Jedino godišnje doba koje priznajem. Mislim da sam doslovno u tom trenutku shvatila da bih mogla tamo živjeti. Bez beda.

Trebala sam opet ići u Miami sad krajem travnja. Evidentno pa ne idem. Kao što nitko ne ide nigdje, sve je otkazano i čitav svijet je na holdu.

Btw ovo nije post - bu hu 'nisam išla u Miami zbog korone', nego razmišljam što ako se, ne daj Bože još više ovo sve izjalovi pa za nekoliko mjeseci budemo stavljali #tb postove iz parka ili s radnih mjesta. Ne mogu. Stvarno ne mogu ni misliti. A bitno je da i ne moramo. Jer fokus je na sad i odmah. Nije se otkazala ljudskost, nego privremeno ljudski kontakt. Nisu se otkazale veze, razgovori i prijateljstva. Zatvorila su se, i to samo privremeno mjesta gdje smo te kontakte održavali. Nisu nam otkazana putovanja. Imamo knjige za to. Čak nam nitko neće zabraniti ni pjesmu i to javnu, jer, hej - gle Italiju.

Glavno od svega ipak je da nije otkazana briga i ljubav jednih prema drugima, a pogotovo nada. Sve još šljaka kako spada, samo nas je korona malo podsjetila da usporimo svi skupa i razmislimo što je bitno u našem mikro, a i svijetu općenito. A to je ono što najčešće nemamo uslikano i neće ići na tb post. To su trenuci screenshotani u glavi.

Večera za stolom, zezanje pred TV-om, čak i male svađice koje povezuju, ne razdvajaju. Sve ono što radimo u ljubavi, čak i kad toga nismo svjesni. Čuvajte mi se ljudi, čuvajte druge, pogotovo starije, ljubite bližnje i ona trenutna bitna - #stayhome. Pusa, bok", napisala je Ecija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji i pohvalili njezine riječi.

"Bravo, tko želi, izvući će pouku za blisku budućnost, tko ne želi, džaba mu i da mu nacrtaš", "Svaka čast, trebalo je to napisati", "Sve bude, prođe, tako će i korona. Ponovno će biti sve isto, samo ne treba paničariti", "Živa istina", poručili su joj. 

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene