nije to planirala

Ecija Ivušić potvrdila ono o čemu se već tjednima šuškalo, ne želi skrivati koliko je sretna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić potvrdila je da je u vezi s bubnjarom benda Pravila igre Goranom Beloševićem.

Otkako je Ecija Ivušić na Instagramu objavila snimku na kojoj grli Gorana Beloševića, bubnjara popularnog domaćeg benda Pravila igre, ne prestaju šuškanja o njihovoj vezi, a voditeljica je sada konačno potvrdila da su par.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Snimka iz zračne luke bila je toliko spontana i smiješna zbog Rijeve reakcije da sam je instinktivno odlučila objaviti. Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka", kazala je Ecija za Story te je priznala kako njihova veza traje već neko vrijeme, ali i da to nije planirala otkriti snimkom.

Podsjetimo, ona je nakon povratka s poslovnog putovanja, na kojem joj je društvo činila i Nives Celzijus, u svojim Storyjima na Instagramu objavila video u kojem je u zračnoj luci u Zagrebu dočekuju Goran i njezin pas Rio.

Psić je u snimci od nje pobjegao, a Ecija je objasnila kako je to napravio jer se boji kofera, dok ju je njezin novi dečko dočekao raširenih ruku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +1 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Pretrpjela je silne udarce od obitelji svog muža koji je ignorirao njihovo mišljenje, a ona im je samo jednom javno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene