Ljubav cvate?

Ecija Ivušić pored seksi fotke dala do znanja da joj se život promijenio, a navodni novi dečko javno joj je rekao što misli o tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić pohvalila se na Instagramu vitkom linijom u ružičastom badiću, a komentaru nije mogao odoljeti ni bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević, s kojim je navodno u ljubavnoj vezi.

Novinarka i voditeljica Ecija Ivušić ovih se dana našla u središtu zanimanja javnosti i domaćih medija nakon što ju je pri povratku iz Egipta u zagrebačkoj zračnoj luci zagrljajima i poljupcima dočekao njezin navodni novi dečko Goran Belošević.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Par se zasad nije oglasio niti potvrdio vijest o ljubavi, ali njihovi komentari i priče na društvenim mrežama pokazuju kako tu postoji nešto više od dobrog prijateljstva. A Ecija je i sama posljednjom objavom na profilu na Instagramu dala naslutiti da su se u njezinu životu dogodile velike promjene.

"Sve se promijenilo i sada sam to ja više nego što sam ikada prije bila", napisala je Ecija uz fotografiju na kojoj zavodljivo pozira i pokazuje vitku liniju u ružičastom badiću dok je uživala u Egiptu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Goran joj je među prvima u komentarima ostavio slatki emotikon srca i jasno dao do znanja što misli o fotki koju je objavila, a njezini vjerni obožavatelji nisu ju prestali hvaliti.

"Gori sve, maco", "Savršena", "Unikat", "Ti si ljubav", "Ecija, koji si ti komad", "Krasno izgledaš", "Vau, ljeto nam se vratilo", "Koja ljepota", "Kako si zgodna", "Ljepotica, nemam riječi", "Oh, jako dobar pogled za muški svijet", "Doslovno vrhunska žena", "Boginja ljepote, pusa iz Splita", "Nije tebi loše", dio je poruka koje je dobila u komentarima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene