Ništa više kao prije

Ecija Ivušić objavila fotografiju u sićušnom bikiniju pa se požalila fanovima što ju brine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić često objavljuje seksi slike, no ponekad iskreno progovara o čemu razmišlja.

Radijska voditeljica Ecija Ivušić objavila je seksi fotografiju u minijaturnom bikiniju i požalila se da takvo tijelo neće imati ove godine zbog koronavirusa i izolacije. 

Pogledaj i ovo Begini (Foto: Dnevnik.hr) sve za fanove Begini iz 4 grada snimili mini koncert "Od sobe do sobe": "Ostanite doma, a mi ćemo vam pjevati do kraja izolacije"

"Nazdravimo tijelu koje neću imati ovo ljeto. Izgleda da će dobra duša i lijepe oči biti u igri više nego ikad", napisala je Ecija na Instagramu pokraj slike. Voditeljica je objavom neke pratitelje nasmijala, dok je druge oduševila. 

"Ecija, uz tebe se ove karantena ne čini tako strašna. Prekrasna slika", "Prava sirena", "Lijepa", "Dobra slika", "Goriš i gorjet ćeš. Ne sekiram se ja za tebe, maco", "Opa", komentirali su. Neki su Ivušić usporedili i s Kleopatrom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers to the body I won’t be having this summer 🥂 Izgleda da će “dobra duša” i “lijepe oči” bit u igri više nego ikad 🤍🤍🤍😂 #neka 👻 . . . #jubilarni #2000post #tb #iknowwhatyoudidlastsummer #summertime #ineedvitaminsea #cantwaitforthistobeover #stayhome #staysafe

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Inače, Ecija je nedavno podijelila tekst koji nije htjela objaviti za Dan žena jer joj se činio pretmurnim. "Bojim se da ću ostati sama i neću imati djecu. Bojim se i ako nađem nekoga koga ću zvati svojim, na kraju neće biti pravi i da ako rodim djecu, neće biti sretna u ovom svijetu", samo je dio Ecijine neobjavljene kolumne koja je mnoge dirnula. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Celebrity Meghan Markle ostvarila se želja za preseljenjem, ali postoji razlog zbog kojeg je i dalje slomljena

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene