objava u njenom stilu

Jedna od najseksi Hrvatica pokazala grudnjak pa istresla dušu: "Uzmu djelić vas i odnesu ga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić progovorila je o ljudima koji su otišli iz njezinog života.

Voditeljica Ecija Ivušić često dijeli atraktivne fotografije i osvrne se na privatne stvari, a ovog puta je progovorila o ljudima koji su otišli iz njezinog života.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

"Znate ono kad vam se u životu pojave ti neki ljudi, pa jedni odu, drugi ostanu, ali kako god, nakon njih znate da više nikad nećete biti isti. Ovi koji ostanu vas nose sa sobom i sretnete te djeliće vas tu i tamo. Sretnete ih dok vas vole, prihvaćaju, podržavaju i u situacijama kad rastete zajedno. A što je s ovima koji odu? Oni jednostavno uzmu djelić vas i odnesu ga. Kad se to desi, jel se tražite nazad ili? Ja ne. Taj dio je ionako trebao otići skupa s njima. Dam im ga. Njihov je. Šta će mi više. Izrast će novi. Bolji. Koji se nosi, a ne odnosi", napisala je Ivušić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znate ono kad vam se u životu pojave ti neki ljudi, pa jedni odu, drugi ostanu, ali kako god, nakon njih znate da više nikad nećete biti isti. Ovi koji ostanu vas nose sa sobom i sretnete te djeliće vas tu i tamo. Sretnete ih dok vas vole, prihvaćaju, podržavaju i u situacijama kad rastete zajedno. A sta je s ovima koji odu? Oni jednostavno uzmu djelić vas i odnesu ga. Kad se to desi, jel se tražite nazad ili? Ja ne. Taj dio je ionako trebao otići skupa s njima. Dam im ga. Njihov je. Šta će mi više. Izrast će novi. Bolji. Koji se nosi, a ne odnosi. 🤍🖤 . . . #ecipeciquotes #blackandwhitephotography #fieldofdreams #healingvibrations #healing #loveyourself #🤍🖤

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Ecijine fotografije i riječi su oduševile njene pratitelje na Instagramu. "Predivne fotke, pogotovo druga", komentirala je pjevačica Žanamari Perčić. 

"Ljepotica", "Prelijepa si", "Pravi prijatelji i osobe ostaju. A ostali, pokaže vrijeme definitivno", "Divne fotke", napisali su voditeljici. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene