kakva zabava!

Ecija Ivušić objavila provokativnu fotku Nives Celzijus s djevojačke, dobro se našalila na njezin račun, a ona je to spremno prihvatila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snježana Mehun podijelila je fotografije sa svoje djevojačke zabave kao i njezine uzvanice, prijateljice Nives Celzijus i Ecija Ivušić, a jedna se fotografija među njima posebno istaknula.

Snježana Mehun uživa u djevojačkoj zabavi na našoj obali, a među onima koji slave s njom su i Nives Celzijus i Ecija Ivušić

Pogledaj i ovo showbuzz dale joj i šaljiv nadimak Snježana Mehun pokazala kako se zabavlja na svojoj djevojačkoj s poznatim Hrvaticama, podijelila i govor buduće kume: "Samo najbolje za moje djevojke"

Podijelile su na Instagramu niz fotografija s jahte i posebno se istaknula ona Nivesine pozadine koju je okinula Ecija. "500 kuna, majke mi", našalila se Ivušić uz sliku na Instagram storyju. 

Celzijus, koja se zna našaliti na svoj račun, objavila ju je i sama te iznenadila brojne obožavatelje neočekivanim prizorom.

Ecijina i Nivesina prijateljica, PR stručnjakinja i vlasnica modnog brenda Snježana udat će se za austrijskog jahtaša Franza Schillingera krajem ljeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

"Samo najbolje za moje djevojke", istaknula je Mehun na jednom Instagram storyju. Snježana je otkrila da se odlično zabavlja u društvu Ivušić, Celzijus i buduće vjenčane kume Antee Kodžoman.

Inače, Nives je nedavno podijelila fotografiju koju je prvo htjela obrisati, no prijatelj ju je odgovorio od toga. 

"Fotka koju ne da nisam mislila objaviti nego sam ju momentalno proslijedila u smeće da mi ne kvari pogled na lijepe fotke. Tragovi valjanja po šljunčanoj plaži na nogama i guzi, masnice, celulit, prištići, loš kut, čudna faca, sjena na faci, previše nesavršenih elemenata koji ne zadovoljavaju kriterije 'savršene' fotke. I tako pričam s frendom o procesu stvaranja fotki za društvene mreže i pregledavamo one osuđene na uništenje kako bi mu argumentirala da to ipak nije samo 5 minuta posla... Zaključili smo da se njegova i moja vizija 'savršene' fotke u potpunosti razlikuje. One odbačene, njemu su savršene jer kako kaže, vjerno dočaravaju trenutak. Naime, tragovi valjanja po šljunčanoj plaži privlačniji su od savršeno uglađenog tena ili točnije, što se manje trudimo, to bolje. Pa eto, reciklirao je neke od fotografija i spasio ih od uništenja. Hvala i njemu i @natascha_k_l za savršeno nesavršenu fotku", napisala je spisateljica i pjevačica.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 7 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +4 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Nekad i sad Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene