kako izdržiš?

Ecija objavila svoju fotku za koju kaže da je bez fotošopa, a pratitelje je zaintrigirao drugi detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić okinula je selfie bez šminke, no više se istaknula njezina duga, smeđa kosa s dvije pletenice.

Radijska voditeljica Ecija Ivušić često pozira u seksi, dotjeranim izdanjima, no ovog se puta odlučila na nešto drugačiju fotografiju. 

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ivušić je okinula selfie bez ikakvih prepravaka na slici. "Samo mane i sve ostalo što valja i ne valja. Bez uljepšavanja. Kao i sve drugo u mom životu Kak' je, tak' je. I to je ok. Jer ja sam stvarna", istaknula je Ecija. Osim prirodnog izgleda pokazala je i dugu, smeđu kosu u kojoj ima ispletene dvije pletenice što je došlo u centar pažnje. 

Fotografija bez uljepšavanja se svidjela njezinim pratiteljima. "Prelijepa", napisala joj je pjevačica Žanamari Perčić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No retouch on this photos. Samo mane i sve ostalo što valja i ne valja. Bez uljepšavanja. Kao i sve drugo u mom životu 🤷🏻‍♀️ Kak je, tak je. I to je ok. Cause #imreal 🤍 . . . #flawsandall #noretouch #human #loveyourself #nomakeup

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

"Izgledaš premlado. Nemoj se vraćati u srednju", "Pipi Duga Čarapa sa Knežije", "Prekrasna kosa", "Kako izdržiš s tolikom grivom?", "Što će ti uljepšavanje?", komentirali su njezini obožavatelji. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Izrugivali su im se od početka veze, nikome nije jasno kako su završili u braku, a čudni detalji s vjenčanja procurili su u javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene