Svi misle isto

Ecija Ivušić vrućim prizorima na Instagramu neke je čak i zabrinula, reagirao je i njezin dečko: "Opasno!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u bikiniju koji je iskombinirala s visokim čizmama.

Atraktivna radijska voditeljica Ecija Ivušić još se ne može oprostiti od ljetnih krpica.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u izazovnom crnom bikiniju koji je iskombinirala s čizmama, a u opisu se našalila na račun svojeg stajlinga i napisala: "Prijelazno vrijeme".

Vrućim prizorima potpuno je raspametila svoje pratitelje koje je čak uspjela i zabrinuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

"Opet će se srušit društvene mreže", "Instagram opet pada", pisali su joj ispod fotki, a slično je reagirao i njezin dečko, bubnjar benda Pravila igre Goran Belošević.

"Gasi internet, ruši Instagram i motaj kablove. Hvala. Uprava", poručio joj je Goran. "Opasno", komentirala je Žanamari Perčić, a fotke su skupile nekoliko tisuća lajkova.

Inače, Ecija je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s Goranom, a ispočetka su se skrivali od javnosti. i otkrili su da su par tek kada se o tome počelo naveliko šuškati u medijima zbog jedne snimke na kojoj se grle.

Od tada više ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo i oboje su prepunili svoje Instagrame zajedničkim fotkama, a skupa su bili i na vjenčanju Snježane Mehun, gdje je Ecija uhvatila buket.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene