ljubav je u zraku

Domaća voditeljica prvo je skrivala da ima dečka, no sada se od njega ne odvaja: "Samo dva sretna klinca koja se jako vole"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Goran Belošević u vezi su već nekoliko mjeseci, a sretni par ovih dana uživa na Korčuli.

Da je ljeto zaista razdoblje kada je ljubav u zraku, pokazala je na svom Instagramu voditeljica Ecija Ivušić. Dugo je tajila da ima dečka, no nakon što je sama potvrdila da ljubi bubnjara benda Pravila igre Gorana Beloševića, više ne skriva koliko je zaljubljena.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

"Samo dva sretna klinca koja se jako vole", napisala je u opisu fotografija na kojima se ljube u šumi kraj mora. U samo nekoliko minuta svi su im poručili da su jako slatki, a u komentarima se oglasila i Ecijina poznata prijateljica Nives Celzijus. "Najljepša fotka ikad", napisala joj je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, o njihovoj se vezi počelo se šuškati nakon što je Ecija na svojem Instagramu objavila video u kojem se grle, a glasine je potvrdila sredinom lipnja za Story. Par se nakon toga zajedno pojavio i na jednom eventu, a Goran je Eciji posvetio i pjesmu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene