svi su gledali u nju!

Ecija Ivušić na prvi crveni tepih u pratnji novog dečka stigla u prozirnoj haljinici ispod koje se činilo kao da nema baš ništa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić na dodjelu domaćih nagrada stigla je u društvu novog dečka Gorana Beloševića, a na sebi je imala kratku prozirnu haljinicu.

Brojna poznata lica u srijedu navečer su okupirala crveni tepih u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, gdje je održana svečana nagrada dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog života. Među njima je bila i Ecija Ivušić, koja je stigla u društvu svog novog dečka, bubnjara benda Pravila igre Gorana Beloševića.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić ''beskrajno sam zahvalna...'' Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

Ecija je na sebi imala kratku prozirnu haljinicu otvorenih leđa, ispod koje se činilo kao da nema baš ništa. Kosu je svezala u visoki rep, a cijeli je stil upotpunila cipelama na visoku petu koje su istaknule njezinu zavidnu liniju. Goran je na sebi imao decentno crno odijelo, a par je na crvenom tepihu blistao.

Prije samo nekoliko dana potvrdili su da su zajedno, a ni u jednom se trenutku nisu namjeravali skrivati. Podsjetimo, ona je nakon povratka s poslovnog putovanja, na kojem joj je društvo činila i Nives Celzijus, u svojim storyjima na Instagramu objavila video u kojem je u zračnoj luci u Zagrebu dočekuju Goran i njezin pas Rio.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer u Rimu (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Michelle Pfeiffer (Foto: Instagram) +15 Michelle Pfeiffer (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene