Inače lošeg zdravlja

Popularni iluzionist pozitivan na koronavirus, test je morao sam platiti: "Ova bolest ne bira"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dynamo je na profilu na Instagramu objavio da je zaražen koronavirusom i požalio se na britansko zdravstvo.

Jedan od najpoznatijih iluzionista današnjice, 37-godišnji Britanac Steven Frayne, umjetničkog imena Dynamo, na svom je profilu na Instagramu objavio vijest da je zaražen koronavirusom, objasnio kakve simptome ima ali i negativnom kritikom prozvao britanski zdravstveni sustav.

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

"Bok ljudi, nadam se da ste svi na sigurnom i dobro. Bilo je teško nekoliko proteklih tjedana i želio sam vas izvjestiti o tome. Kao što znate imao sam neke zdravstvene probleme unatrag nekoliko godina i moje stanje je koronavirus učinilo vrlo opasnim i stvarnim. Osjetio sam nevjerojatno olakšanje nakon što je ono najgore prošlo ali želio sam da znate što se događa. Molim da shvatite ovaj virus ozbiljno i sjetite se da ostajanjem kod kuće štitite mnoge druge", napisao je u statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dynamo Magician (@dynamomagician) on

"Nažalost, pozitivan sam, a to sam saznao nakon što sam se privatno testirao i platio to. Za nekoga tko je zbog svog zdravstvenog stanja otprije u rizičnoj kategoriji, mislim da to nije u redu. Također, sad mogu i trebam obavijestiti ljude s kojima sam bio u kontaktu da prate svoje stanje i testiraju se i sami ako se ne osjećaju dobro. Ova bolest ne bira i pojavljuje se u raznim oblicima pa ju nekad nije jednostavno detektirati", objasnio je u snimljenom videu.

Inače, Dynamo boluje od Chromove bolesti i artritisa, a izvođenjem iluzija počeo se baviti u djetinjstvu kako bi se usprotivio zlostavljanju vršnjaka. Njegovi najpoznatiji trikovi kojima se proslavio uključuju hodanje po londonskoj rijeci Temzi i levitaciju iznad nebodera "The Shard" visokog 310 metara.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene