PRAVI USPJEH

Od 7 dolara u džepu do najplaćenijeg glumca na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki glumac Dwayne Johnson prošao je dug put kako bi se našao na Fobesovoj listi najplaćenijh glumaca.

Dwayne Johnson svoju karijeru počeo je sa svega sedam dolara u džepu. Bilo je to davne 1995. godine, a od tada je Dwayne, poznatiji kao 'The Rock', postao planetarno poznat. Bivši boksač i glumac koji se proslavio filmovima 'Brzi i žestoki' napreduje iz godine u godinu. Tako je 2012. prvi put uopće osvanuo na Forbesovoj listi najbogatijih celebritya, a sada je već zasjeo na sami vrh.

Pogledaj i ovo showbuzz Kome bolje stoji? Nasljednica Pamele Anderson uhvaćena u crvenom kupaćem kostimu

Mišićavi glumac, koji redovito objavljuje svoje selfije na Instagramu , našao se na Fobesvoj listi najplaćenijih glumaca s 64,5 milijuna zarade. 44- godišnji glumac prisjeti se trnovitog puta do uspjeha.

'Pogledao sam u svoj džep, i imao sam sedam dolara', priznao je za The Hollywood Reporter. 'Vau, sedam dolara na moje ime'. Sve se to dogodilo početkom 90-ih kada je morao prekinuti karijeru u NFL-u  zbog ozljede koljena. The Rock je zatim zaigrao u kanadskoj ligi američkog nogometa. No, sreća mu se tada nije osmjehnula. Izbačen je iz tima jer nije bio dovoljno dobar, te kaže kako mu je to bilo najgore razdoblje u životu.

 

A photo posted by therock (@therock) on

No, ubrzo se sve promijenilo.1995. započeo je hrvačku karijeru u WWE-u i postao jedan od najpopularnijih hrvača u povijesti WWE-a. 

 

A photo posted by therock (@therock) on

Nekadašnji boksač okrenuo se glumi 2002., a samo dvije godine poslije imao je svoju prvu filmsku ulogu u filmu 'Kralj Škorpiona'. Od igrača američkog nogometa, boksača pa do glumca s najvećom zaradom u Hollywoodu, Dwayne Johnson je dokazao kako je u životu sve moguće.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene