Svi su ih gledali

S bratom poznatih sestara pobjegla na hit-destinaciju, a zabavljala se u bikiniju koji kao da nije ni imala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dua Lipa odmara se u meksičkom Tulumu, a fotografi su je uhvatili u plićaku kako se zabavlja sa svojim prijateljicama.

Pop-zvijezda Dua Lipa već nekoliko dana uživa na suncu u meksičkom Tulumu, koji je posljednjih mjeseci omiljena destinacija za odmor brojnih poznatih lica.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Dua je na odmor otišla sa svojim dečkom Anwarom Hadidom i društvom, no paparazzi su je uhvatili kako se zabavlja samo s prijateljicama.

25-godišnja pjevačica u plićaku je pozirala u crvenom bikiniju za koji su se mnogi složili da se jedva i primijeti, a otkrila je sve čari svoje vitke linije.

Dua Lipa i njezin dečko Anwar u Meksiku su dočekali i Novu godinu, a na odmor su uspjeli "pobjeći" nakon što su s njegovom obitelji proveli božićne praznike.

Anwar je inače mlađi brat manekenki Gigi i Belle Hadid, a njihova obitelj brine se da za blagdane uvijek budu svi za istim stolom.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Bulić Celebrity Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici, o zdravstvenom stanju pjevača sada se oglasio njegov tim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene