UDARILA GDJE BOLI

Popularna pjevačica jednim potezom naljutila tisuće srpskih fanova, uzvratili joj psovkama i vrijeđanjem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska pjevačica Dua Lipa, koja je porijekom iz Albanije, objavila je dvije fotografije i čestitala Dan neovisnosti Kosovarima.

Dua Lipa (24) navukla je bijes tisuća Srba svojom objavom na Instagramu u kojoj je čestitala Dan neovisnosti Kosovarima. "12 godina neovisnosti. Nacionalna nastava", napisala je britanska pjevačica koja je porijeklom iz Albanije.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Što se dogodilo? Tjedni su im trebali da priznaju da se vole, a kad su ih fotografi uhvatili, pažnju je privuklo nešto drugo

Dua Lipa objavila je fotografiju dvoglavog orla i državu Kosovo te drugu sliku na kojoj piše: "Postoji samo jedna zemlja, ostalo su nijanse." Pjevačica je svojim potezom razljutila srpske pratitelje koji su joj počeli pisati psovke i vrijeđati ju te su isticali da je Kosovo Srbija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛12 YEARS INDEPENDENCE 💙 #njikombnjiflamur 👐🏼🇽🇰👐🏼🇽🇰👐🏼

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Ipak, njezini albanski i kosovski fanovi razveselili su se jer ih se Dua Lipa sjetila i čestitala im važnu godišnjicu. "Hvala ti za tvoju pažnju", "Ponosni na tebe", napisali su joj. Inače, pjevačicu na Instagramu prati više od 39 milijuna fanova.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +5 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Bivši ljubavnici uživaju: Razorila mu je brak nakon 25 godina, a otad ne skida osmijeh s lica

Irena iz serije 'Drugo ime ljubavi' riješila kviz: „Ali ja nisam posesivna i ljubomorna“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene