nema prostora za ljubav

Uspjela je pobijediti ovisnosti, no nakon razvoda se odrekla muškaraca: "Od 2015. nisam bila u vezi ni na spoju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drew Barrymore posvetila se kćerima Olive i Frankie nakon razvoda od njihova oca Willa Kopelmana, a vrijeme je ispunila i poslom.

Američka glumica Drew Barrymore (45) dobila je svoju emisiju "The Drew Barrymore Show", u kojoj otkriva brojne detalje iz privatnog života. 

Pogledaj i ovo showbuzz jesu li i vas osvojili? Između njih je odlična kemija, iako su samo prijatelji, a publika ih obožava gledati zajedno

Drew se rasplakala dok je pripremala prvu epizodu i priznala da ima puno mana, a ovog puta je progovorila o svom ljubavnom životu. Naime, u njezinu showu gostovala je legendarna glumica Jane Fonda, koja je istaknula da se odrekla muškaraca. 

Barrymore je tada priznala da je i ona to učinila i da nije bila u vezi ni na spoju od 2015. kada se razvela od kolege Willa Kopelmana (42), s kojim ima kćeri Olive (7) i Frankie (6). 

"Ti si premlada da se odrekneš ičega, moraš ostati otvorena prema nekim stvarima. Ja sam prestara pa mi je lako odreći se muškaraca", rekla joj je Jane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A true New York moment!! We are lighting up the @empirestatebldg in our signature yellow tonight to celebrate the premiere of @thedrewbarrymoreshow 💛💛💛 #ILoveNewYork !!

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

"Nisam zatvorena za posao. No posljednjih pet godina sam bila u tom raspoloženju. Ne znam jesam li voljna otvoriti se novoj ljubavi, ne mogu taj dio ubaciti u svoj život", odgovorila joj je Drew. 

Inače, Barrymore iza sebe ima tri braka, a čak dva trajala su samo godinu dana. Glumica se 2001. udala za komičara Toma Greena (49) i razveli su se 2002. Od 1994. do 1995. je bila u braku s filmskim producentom Jeremyjem Thomasom. 

Drew je još kao 11-mjesečno dijete počela glumiti u reklamama, a sa samo 7 godina pojavila se u hit-filmu "E.T.", čiji je redatelj njezin krsni kum Steven Spielberg. Imala je problematičan odnos s roditeljima koji nisu obraćali pažnju na nju, a to je rezultiralo njezinom ovisnošću o drogama i alkoholu. Srećom, uspješno se izborila s time. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Musić Milanović - 5 Sanja Musić Milanović - 6 Sanja Musić Milanović - 4 Sanja Musić Milanović - 3 +1 Sanja Musić Milanović - 2 inMagazin Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene