romantični čin u veneciji

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dragan Jurilj i Michelle Korenić u vezi su od lipnja prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti.

Dragan Jurilj (50) zaprosio je 27 godina mlađu djevojku, studenticu novinarstva Michelle Korenić

Pogledaj i ovo showbuzz Okrenula se duhovnosti Nekad poznati domaći par prekinuo je nakon 16 godina, ona sada vodi drugačiji život i dosta se promijenila, a on puni medijske stupce burnim vezama

Kako piše Cover Style, poznati poduzetnik to je učinio u luksuznom venecijanskom hotelu, a za atraktivnu manekenku odabrao je prsten brenda Tiffany&Co., koji svoj nakit pakira u prepoznatljive plave baršunaste kutijice. 

"Da, istina je! Zaručili smo se!" potvrdio je Jurilj sretnu vijest za Cover Style. Uz prsten, poduzetnik je za Michelle pripremio raskošne bukete cvijeća i uokvirenu fotografiju legendarne Audrey Hepburn, koja je poznata po kultnom filmu "Doručak kod Tiffanyja", s ljubavnom porukom. 

Novopečeni zaručnici uživali su u hotelu u Veneciji nekoliko dana, a Michelle se sama pohvalila sretnom viješću na svom profilu na Instagramu koji je privatan. Jurilj i Korenić skupa su od lipnja prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti u centru Zagreba. 

Inače, Michelle je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske. Tijekom natjecanja je rekla da se vidi u svijetu modelinga i prema fotografijama s društvenih mreža, čini se da je to i ostvarila.

Mlada studentica nije ponijela titulu Miss Hrvatske, ali 2018. je predstavljala državu na Miss Earth World. Inače, Jurilj je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić (45), s kojom je dobio sina Ariena.

Nakon nje ljubio je splitsku manekenku Miju Franić (26), kojom se oženio 2017. u Maroku, a razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca braka. Poslije razvoda viđen je s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene