Na meti razbojnika

Opljačkan Dragan Jurilj: Poduzetniku iz stana otuđili oko 200 tisuća kuna gotovine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija je priopćila da je opljačkanom 47-godišnjaku otuđena svota od oko 200 tisuća kuna u gotovini.

Nepoznati počinitelji provalili su između 16. i 20. studenog u stan na Trgu hrvatskih velikana na zagrebačkom Medveščaku. Policija je priopćila kako su 47-godišnjaku tom prilikom otuđili oko 200 tisuća kuna u gotovini. 24 sata doznaje da se radi o poduzetniku Draganu Jurilju. Ovo nije prvi put da je Dragan na meti razbojnika.

Pogledaj i ovo Mia Franić (Foto: Instagram) Iskreno o svemu Mia Franić progovorila o planovima za budućnost i otkrila kako se slaže s bivšim suprugom Draganom Juriljem

Naime, nekoliko je puta fizički napadnut, a u proljeće 2014. godine u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici eksplodirao je njegov Audi A8 Quattro. Vatrogasci su uspjeli ugasiti požar, a policija nije isključila mogućnost podmetanja.

Dogodilo se to u vremenu dok je još bio u braku sa Sunčicom Lalić, bivšom manekenkom s kojom ima i sina. Par se rastao krajem 2015. godine. Osim bračni, bili su i poslovni partneri. Nakon razvoda, ove godine Jurilj je oženio Splićanku Miju Franić. 22-godišnjakinja i poduzetnik vjenčali su se u travnju u Marakešu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene