misica savršene figure

Poznati poduzetnik bio na luksuznom odmoru s 27 godina mlađom djevojkom, pa ponosno dijeli njene slike u badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dragan Jurilj i Michelle Korenić su prvi put zamijećeni skupa u javnosti sredinom lipnja na zagrebačkoj špici.

Poduzetnik Dragan Jurilj (49) uživa s novom djevojkom, 27 godina mlađom studenticom novinarstva Michelle Korenić

Pogledaj i ovo showbuzz Okrenula se duhovnosti Nekad poznati domaći par prekinuo je nakon 16 godina, ona sada vodi drugačiji život i dosta se promijenila, a on puni medijske stupce burnim vezama

Jurilj je na Facebooku podijelio fotografije s luksuznog putovanja na Maldivima na kojem je bio s atraktivnom plavušom. Na slikama Dragan i Michelle šetaju po plaži, a na jednoj studentica pozira ležeći u pijesku te na drugoj klečeći u plićaku u minijaturnom, zlatnom bikiniju u kojem je pokazala svoju savršenu, vitku liniju. 

Čini se da je par, koji je prvi put u javnosti zamijećen skupa na zagrebačkoj špici sredinom lipnja, sretniji nego ikad. Inače, Michelle je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske. Tijekom natjecanja je rekla da se vidi u svijetu modelinga i prema fotografijama s društvenih mreža, čini se da je to i ostvarila. 

Objavljuje Dragan JuriljSubota, 29. kolovoza 2020.

Mlada studentica nije ponijela titulu Miss Hrvatske, ali 2018. je predstavljala državu na Miss Earth World. Inače, Jurilj je 16 godina bio u vezi s manekenkom Sunčicom Lalić (45) s kojom je dobio sina Ariena.

Nakon nje je ljubio splitsku manekenku Miju Franić (26) koju je oženio 2017. u Maroku, a razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca braka. Poslije razvoda je viđen s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene