Životne promjene

Razvod domaćeg para nakon 15 godina braka sve je iznenadio, ali njoj za rođendan sada stiže najljepši dar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dora Delbianco i Borko Perić razveli su se 2018., no unatoč tome ostali su u dobrim odnosima. Nakon svega, u Dorinom životu su se izdogađale velike promjene - zaljubila se u grafičkog dizajnera Radovana Švobu, a s njim sada čeka i dijete.

Mnoge je 2018. iznenadila vijest da se dramaturginja Dora Delbianco (39) i glumac Borko Perić (39) razvode nakon 15 godina braka. 

Dora i Borko ostali su u dobrim odnosima unatoč rastavi i viđeni su u javnosti kako se grle i smješkaju, a sada, kako piše Gloria, ona očekuje dijete s grafičkim dizajnerom Radovanom Švobom

Promjene u životu dramaturginje dogodile su se jako brzo. One se u razdoblju od 10 mjeseci zaljubila i zatrudnjela, a uskoro bi trebala i roditi. 

Inače, bivši supružnici Dora i Borko upoznali su se u rodnoj Puli, no u početku su bili samo prijatelji. Vjenčali su se 2003. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Irmu.

Bivši par spaja i Satiričko kazalište Kerempuh, u kojem Delbianco radi kao dramaturginja, dok je Perić dio glumačkog ansambla, tako da i dalje uspješno surađuju. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene