Ljubav je sve jača

FATALNA LJUBAV POSTALA JAVNA Donna vrućim poljupcem nagradila Wawrinku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tenisač Stanislas Wawrinka trenutno živi svoj san. Teniska karijera trenutno mu je na vrhuncu, a osim karijere Švicarcu ruže cvjetaju i na ljubavnom planu

Nakon maestralne pobjede nad Novakom Đokovićem u finalu US Opena, Stan Wawrinka nagradu je dobio i od svoje 11 godina mlađe partnerice Donne Vekić. Tijekom meča atraktivna plavuša vatreno ga je bodrila s tribina u društvu Wawrinkinih mlađih sestara i trenera Magnusa Normana. Mlada Osječanka svom partneru među prvima je čestitala na uspjehu karijere strastvenim poljupcem kojeg su ovjekovječile kamere, a nije dugo trebalo da snimka osvane i na internetu. Bila je to još jedna potvrda njihove ljubavi koja je započela prije više od godinu dana i izazvala pravu medijsku prašinu.

Pogledaj i ovo Iva Majoli zvijezda hit-serije Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

Naime, kad je Stan bacio oko na svoju sadašnju djevojku još je uvijek bio u braku s manekenkom Ilham Vuillou, a nagađa se da je upravo mlada Donna uzrok raspada njegovog braka.

Nju to pak ne brine, kao ni to što u posljednje vrijeme medijske stupce ne puni svojim teniskim uspjesima nego ljubavnom vezom s jednim od najboljih tenisača.

Par se prvi put u javnosti pojavio prije gotovo tri mjeseca na gala partyju uoči Wimbledona, a ovo je još samo jedna potvrda da je njihova ljubav iz dana u dan sve jača. 

 

Champ #proud @usopen

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene