Izgleda nestvarno!

Atraktivna glumica iz ''Spasilačke službe'' ovako je izgledala u danima najveće slave, a i u 53. ima jednaku figuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donnu D'Errico pamtimo po ulozi u seriji "Spasilačka služba", a ova lijepa glumica nikada nije tajila da je bila na plastičnim operacijama.

Američka glumica Donna D'Errico najpoznatija je po ulozi u seriji "Spasilačka služba", a nekoliko desetljeća kasnije ova atraktivna glumica uspjela je održati mlađahni izgled.

Pojavila se na premijeri filma "Paparazzi X-Posed" u Los Angelesu te je šokirala mnoge svojim nestvarnim izgledom u 53. godini.

D'Errico nikada nije skrivala da se podvrgnula plastičnim operacijama, a prije tri godine je bila na zatezanju kože ruku, liposukciji te je sredila i trbuh operacijom. Priznala je kako je to napravila kako bi vratila svoju poznatu figuru koju je imala na snimanju serije "Spasilačka služba".

Glumica je inače bila u braku s rockerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe od 1996. do 2007. godine, a s njim je dobila kći Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene