Pričao je već o njoj

Trump se naslađuje: Uvjeren je da se njegov kontroverzni istup o Meghan pokazao točnim, ali ne želi to javno reći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donald Trump je govorio o Meghan Markle u prošlosti i 2019. ju je nazvao zločestom osobom, a smatra da je intervju s Oprah Winfrey to potvrdio.

Ne stišava se bura nakon intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey, a Donald Trump se naslađuje sa situacijom jer tvrdi da se sada vidi da je imao pravo. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Bivši američki predsjednik ne želi javno pričati o supružnicima da ne nastrada kao Piers Morgan, koji je dao ostavku zbog svega, no njegov bivši savjetnik Jason Miller se dotaknuo te teme dok je gostovao u podcastu Stevea Bannona prošlog tjedna. 

Miller je otkrio da je Trump htio prokomentirati intervju Meghan i Harryja, ali na kraju je odlučio da to nije dobra ideja.

"Kada sam pričao s predsjednikom jutros rekao mi je: 'Da, Meghan nije dobra. Istaknuo sam to ranije i sada to svi vide'. No shvatiš ako kažeš nešto negativno o Meghan Markle, otkažu te. Pogledaj Piersa Morgana'", ispričao je Jason. 

Morgan je napustio emisiju "Good Morning Britain" prošlog tjedna nakon kritika zbog njegovih komentara na intervju Meghan i Harryja. Naime, rekao je da ne vjeruje ni riječ o tome da je Markle iskusila rasizam od strane kraljevske obitelji i da se osjećala suicidalno u trudnoći s Archiejem. 

Trump je govorio o Meghan u prošlosti i 2019. je rekao da je zločesta.

"Ja sam u timu Piers. On je najbolji, a oni su pokušali maknuti ga jer je kritizirao Meghan Markle", prenio je Miller Trumpove riječi. 

Inače, kako pišu britanski mediji, stiglo je 41.000 pritužbi na Piersove komentare o Markle, a i ona je sama komentirala da ju je njegov istup zabrinuo i da bi to moglo utjecati na ljude koji se bore s mentalnim problemima. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: Profimedia) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Celebrity Nakon svih briga i problema u kraljevskoj obitelji imaju razloga i za malo veselja, stigla je prinova!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene