sukob s predsjednikom

Trump odbrusio kraljevskom paru zbog novca za osiguranje, evo što su mu odgovorili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry se nakon Vancouvera sele u Los Angeles, a kako kanadska vlast nije htjela platiti njihove zaštitare, tako ne želi ni američka.

Američki predsjednik Donald Trump (73) u nedjelju je na Twitteru poslao jasnu poruku supružnicima Meghan Markle (38) i princu Harryju (35) u vezi s troškovima njihova osiguranja. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

"Sada su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati za njihovo osiguranje. Neka sami plate!" odbrusio im je u javnosti. 

Ubrzo nakon toga oglasila se glasnogovornica bivšeg kraljevskog para i rekla da ne planiraju tražiti pomoć od američke vlade u pokrivanju troškova osiguranja. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne planiraju tražiti od američke vlade zaštitu. Već je napravljen aranžman za privatno financiranu zaštitu", istaknula je. 

Inače, Meghan i Harry su se sa sinom Archiejem, kako pišu strani mediji, preselili iz Vancouvera u Los Angeles. Tamo će Markle lakše ganjati glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske obitelji, a tamo živi i njezina majka Doria. 

Meghan je nedavno iznenadila javnost prvom ulogom, naracijom u Disneyjevu dokumentarnom filmu "Slon".  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene