Slavlje u New Yorku

PRVA OBITELJ SAD-a Upoznajte glamurozne nove stanare Bijele kuće!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donald Trump postao je novi američki predsjednik. Vjerno ga je na tom putu pratila supruga Melania, ali i sva njegova djeca.

Donald Trump možda nije imao javnu podršku javnih lica u SAD-u, no uz njega je otpočetka pa do kraja bila njegova obitelj. I tako je Amerika dobila novu ''prvu'' obitelj. Nakon simpatičnih Baracka i Michelle Obame te njihove dvije kćeri tinedjžerice, u Bijelu kuću uselit će Donald Trump sa suprugom Melanijom te njihovim sinom Barronom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve se to vidi! Dvije najvažnije žene u Trumpovom životu ušle su pristojne u Bijelu kuću, a sad se jedva gledaju

U goste će im sigurno doći i Ivanka Trump sa svojom obitelji, ali i ostatak braće i sestara: Donald i Eric te Tiffany Trump. Naime, Donald je imao buran ljubavni život, trenutno je u trećem braku, a iz prijašnjih te sadašnjeg braka dobio je petero djece. Sva Trumpova djeca složno su stala uz svog oca, pomogavši mu da dođe do titule predsjednika.

A on im je u New Yorku, nakon što je saznao da je postao predsjednik, zahvalio i izljubio ih na pozornici, pred svojim pristašama. U svijetloplavim haljinama zasjale su Ivanka i Tiffany Trump, dok je prva dama Melania bila odjevena u bijelo. Ponosno je uz oca bio čak i najmlađi član carstva, 10-godišnji Barron. Sretno je pozirala nikad brojnija predsjednička obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene