Nisu se suzdržavali

Tvrdili da su samo prijatelji, ali strastveni trenutci s plaže govore drugačije, jedva skinuo ruke sa 17 godina mlađe ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dominic Purcell i AnnaLynne McCord prepustili se strastima na pješčanoj plaži u Hunstingtonu.

Američki glumačko-ljubavni par Dominic Purcell i AnnaLynne McCord svoju je romansu započeo još 2011. godine, a od tada su nekoliko puta prekinuli, posljednji put prije dvije godine kada se činilo da za njihovu ljubav ne postoji nova šansa osim one da ostanu prijatelji.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije bilo ugodno 'To je bio pravi šok, pa saznali smo putem Twittera!'

Međutim, čini se da su zvijezda serije "Zakon braće" 50-godišnji Dominic i 33-godišnja AnnaLynne obnovili ljubavnu vezu, a tome svjedoče strastveni prizori s plaže u Hunstingtonu gdje su ih zajedno uhvatili paparazzi. Sudeći prema fotografijama par je zaista uživao svakom trenutku, a Dominic je 17 godinu mlađu ljepoticu jedva ispuštao iz ruku i nisu se suzdržavali u razmjenjivanju nježnosti i poljubaca.

Ona je u ljubičastom badiću pokazala svoju top liniju, a na plažu se otputila bez šminke na licu, dok je Dominic pokazao koji kilogram viška i brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo.

Dominic i AnnaLynne prvi su put bili zajedno 2011. godine, a prekinuli su 2014. godine, da bi se ponovno pomirili 2016. godine nakon što je njemu bio dijagnosticiran rak kože.

"Jako sam sretna, vratila sam svog najboljeg prijatelja tako da je sve super. Jedna od stvari koja je kod njega najseksepilnija je to što je nevjerojatno inteligentan, načitan i velik je mislilac", izjavila je glumica nedugo nakon što su se taj put pomirili i našalila se kako se zbog njega odrekla svojih 20-ih godina.

No par je opet prekinuo u siječnju 2018. godine, nakon čega su ostali u dobrim odnosima.

"Viđamo se s vremena na vrijeme. Prijatelji smo, nismo više zajedno, ali smo vrlo bliski", rekla je glumica.

Sudeći prema najnovijim fotografijama, čini se da su sada ponovno nešto više od običnih prijatelja.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je omiljeni seks simbol i pojam muževnosti, a danas neprepoznatljiv okolo šeće u prozirnim čipkastim košuljama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene