Važna večer kod susjeda

Raskošni dekoltei i prozirne kreacije: Poznate Hrvatice zablistale na glazbenoj dodjeli u Beogradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

MAC je glazbeni spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače iz šest zemalja, a na crvenom tepihu druge dodjele blistale su i domaće dame poput Nine Badrić, Jelene Rozge i Antonije Šole.

U Beogradu se trenutačno održava najvažnija glazbena večer u godini - dodjela MAC nagrada.

Pogledaj i ovo Antonija Šola istaknula adute Pogledajte izdanje u kojem je Antonija Šola raspametila obožavatelje, nitko joj se ne može nadiviti: "Savršenstvo bez mane!"

Radi se o drugoj po redu glazbenoj dodjeli u poznatoj Štark Areni, a crveni tepih okupirale su brojne poznate dame iz regije, među kojima i brojne Hrvatice.

Tu prije svega mislimo na Ninu Badrić, Jelenu Rozgu, Antoniju Šolu, Indiru Levak i Lejlu Filipović, ali i Nikolinu Pišek, koja razgovara s gostima na crvenom tepihu.

Sudeći prema viđenom, sve su se one posebno potrudile zablistati na crvenom tepihu spomenute dodjele koja je našim susjedima važna večer.

Nagrade se dijele u čak 18 kategorija, a nominacija ima više od 600. MAC je glazbeni spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače iz šest zemalja, a za svoje favorite glasalo je više od dva milijuna ljudi.

U našoj galeriji pogledajte što su za ovu večer odjenule domaće dame.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene