Tko vodi u ovom natjecanju?

BAŠ KAO HOLLYWOOD Domaće dame koje znaju kako privući pažnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instagram profili kao da su se pretvorili u maleno natjecanje tko će pokazati ljepše plaže Jadrana, čije tijelo ima zavodljivije obline ili tko zna napraviti izazovniju pozu.

Tko kaže da samo Hollywoodske dame znaju kako uživati u životu i ljetu? Naše su domaće ljepotice bok uz bok slavnima kad je u pitanju uživanje u životu, ljetni selfiji, preplanuli ten i životne radosti.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Dala je podršku kolegici I Maja Šuput oglasila se oko goruće teme u Hrvatskoj: ''Ovo je zločin, tužna sam i s knedlom u grlu''

Instagram profili kao da su se pretvorili u maleno natjecanje tko će pokazati ljepše plaže Jadrana, čije tijelo ima zavodljivije obline ili tko zna napraviti izazovniju pozu. Mi se ne žalimo, naprotiv – uživamo u pogledu dok u redakciji vrijedno tipkamo.

Pa krenimo redom.

Maja Šuput već dugo ima isti ritam – red koncerata red zabave. A kad se Maja zabavlja onda je to itekako sa stilom, a kao dokaz su brojne fotografije na društvenim mrežama. Trenutno uživa na zasluženom odmoru na Ibizi.

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija, zna da nema Splita do Splita pa je ljetne praznike odlučila provesti gdje drugdje nego u Splitu. Naravno, u obiteljskom društvu, ali domaća ljepotica zna koliko je bitno odvojiti i vrijeme za sebe.

Ljeto je pravo vrijeme za opuštanje i dobru zezanciju, a to je dokazala i naša Severina koja u društvu supruge pjevača Željka Joksimovića, Jovane i te kako uživa. Ako nešto izgleda kao ljetna zabava u hollywoodskom stilu onda je to definitivno ovo.

Glumica Petra Kurtela s dečkom je pošla u plovidbu brodićem, a na putu su ih iznenadili dupini. Od dupina nismo vidjeli ni d, ali nam je zato Petra pokazala neke svoje ljepote.

 

 

Delfini nam se igraju pred nosom ali sve sto je Igor uhvatio je moja rit. #sailing #adriatic #coast #seaside #croatia

A photo posted by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

 

 

U životu zna uživati i Dubravka Cetinski koja baš kao i mnoge slavne glumice zna da se na plažu/bazene ne ide bez zavodljivog kupaćeg kostima i otkačenih naočala.

 

Nakon što je izazvala pravi kaos s reklamom za Hrvatski zavod za zapošljavanje, Lana je otišla na odmor. Ovog puta možemo samo raspravljati o tome izgleda li Lana super ili odlično.

 

 

A photo posted by Lana Jurcevic Official

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene