Ljepotica iz Čakovca

Hrvatica koja je osvojila Talijane zvijezda crvenog tepiha u Rimu, zbog ovih vrućih poljubaca svi pišu o njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ema Kovač osvojila je obožavatelje u Italiji kada se pojavila u showu "Ciao, Darwin", a protekloga je vikenda pažnju plijenila na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Rimu.

Ljepotica iz Čakovca Ema Kovač (25) prošle je godine u emisiji "Ciao, Darwin" zaludjela Talijane, a protekloga vikenda zablistala je na 15. Međunarodnom filmskom festivalu u Rimu. Na crvenom tepihu pojavila se s dečkom, Gennarom Lillijem, a zaljubljeni par čitavo se vrijeme ljubakao dok su ih fotografi snimali.

Pogledaj i ovo Ema Kovač Talijani je obožavaju! Lijepa Čakovčanka u Italiji među svjetski poznatim zvijezdama, mamila je uzdahe u haljini s opakim prorezom koji je umalo otkrio previše

Ema je pažnju ukrala i pripijenom bijelom haljinom s prorezom, u kojoj je istaknula noge i vitku figuru. Kovač se na festivalu natjecala i za kraljicu večeri, nagradu koja se dodjeljuje najljepšoj i najljepše odjevenoj ženi festivala. Nagrada je na kraju ipak otišla u ruke manekenke Valerije Marini prema pisanju talijanskih medija, no domaća ljepotica zasjala je unatoč svemu u punome sjaju.

Ema Kovač inače se bavi manekenstvom te studira poduzetništvo i menadžment, a proteklog ljeta upustila se u još jednu poslovnu avanturu. Lansirala je svoju liniju kupaćih kostima koji su napravljeni od ekoloških materijala i zadovoljavaju veganske standarde.

Manekenka se od svoje 4. do 14. godine bavila plesom, a rodila se i odrasla je u Hrvatskoj, no život ju je odveo u Italiju, gdje živi već nekoliko godina. Kovač se ranije okušala u televizijskim i filmskim ulogama, a miljenica je i talijanskog redatelja Paola Sorrentina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene