Iskren i skladan par

Rijetki znaju da je on 57 godina sa slavnom pjevačicom: ''Meni je zlo od njega, a sigurno i njemu od mene''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolly Parton je 54 godine u braku s Carlom Thomasom Deanom koji izbjegava javnost i priznala je da je samo jednom vidio uživo njen nastup.

Legendarna country pjevačica Dolly Parton (74) u braku je s biznismenom Carlom Thomasom Deanom (78) 54 godine, a šali se kako im je nekad zlo zbog toliko zajedničkog vremena. 

Pogledaj i ovo Dolly Parton Bome joj je uspjelo! Muža je skrivala i nije ga spominjala gotovo 60 godina, a sada je otkrila i zašto su toliko dugo izdržali zajedno!

Dolly i Carl su, kada se zbroji i vrijeme prije vjenčanja, skupa 57 godina i on je tijekom tog razdoblja uspješno izbjegavao pozornost javnosti pa se mnogi šale da ne postoji, a rijetko tko zna kako izgleda. Pjevačica je o privatnom životu progovorila u podcastu "Tablle Manners" Jessie Ware. 

"Moj muž i ja smo zajedno 57 godina i vjenčani smo 54 i meni je zlo od njega, a sigurna sam i da je njemu od mene", našalila se Parton. Carl se rijetko pojavljuje s Dolly na događanjima kako bi zadržao privatnost i ona je ranije priznala da ju je samo jednom vidio uživo na pozornici. 

Pjevačica je progovorila i o svojim porocima. "Moja slabost su uvijek bili muškarci, seks i hrana, ne nužno tim redoslijedom", istaknula je. 

Dolly i Carl nemaju djecu, a ona je svojedobno rekla kako su razmišljali o roditeljstvu. "Kada smo se tek vjenčali, razgovarali smo o tome kako bi izgledala, bi li bila visoka poput njega ili niska kao što sam ja? Da smo dobili curicu, imala bi ime Carla", ispričala je. 

No s vremenom su shvatili da im nije suđeno. "Drago nam je na neki način. Mislim da bih bila odlična majka. Vjerojatno bih se svega odrekla zbog djece jer bih osjećala krivom ako bih ostavljala doma i odlazila na turneje. Sve bi se promijenilo. Vjerojatno nikad ne bih bila zvijezda pa je možda i dobro ispalo", rekla je Dolly. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Usto, pjevačica je imala i endometriozu, kroničnu ginekološku bolest kod koje se stanice sluznice maternice nalaze van maternice koja može dovesti do neplodnosti. Parton je, prema pisanju američkih medija, kako bi izliječila svoje simptome morala na djelomičnu histerektomiju.

Dolly nije htjela puno govoriti o tom razdoblju samo je 2008. spomenula da je pala u depresiju i razmišljala o mogućnosti da si naudi. 

Inače, Parton je odrasla u siromaštvu, a sada se njezino bogatstvo procjenjuje na 600 milijuna dolara.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene