dogodi se!

Veliki trenutak na pozornici umalo je propustila zbog logičnog razloga, a danas se priča o njezine čak dvije haljine u kojima se pojavila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doja Cat I SZA dobitnici su Grammyja za najbolju pop suradnju za pjesmu "Kiss me more", a zanimljivo je sve vezano oko primitka njezine nagrade.

Šokirana Doja Cat umalo je propustila svoj veliki trenutak na dodjeli Grammyja i to zbog toga što je bila na toaletu. Ona i SZA dobili su kipić za najbolju pop suradnju za pjesmu "Kiss me more", a pjevačica je na pozornici u Las Vegasu slučajno opsovala, a taj trenutak nisu uspjeli ni cenzurirati.

Pogledaj i ovo Doja Cat Nadmašila samu sebe Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

"Nikada se brže nisam popiškila u cijelom životu", rekla je Doja Cat kada je stigla na pozornicu. Zahvalila je publici, a svi su buljili i u njezinu izazovnu poluprozirnu haljinu koja je imala vrtoglavi prorez na lijevoj nozi. Tijekom govora je i pustila suzu, a spremno se s Grammyjem fotografirala nakon toga.

Na crveni tepih dodjele najpoznatijih glazbenih nagrada na svijetu stigla je u drugačijoj kombinaciji, no ništa manje izazovnoj. Prije same dodjele bila je u svijetloplavoj haljini s ubojitim dekolteom, također prozirne tkanine, a ponosno je pokazala svoje raskošne obline.

Doja je inače poznata po hrabrim modnim kombinacijama, a još prošle godine paradirala je u neobičnoj kombinaciji na dodjelama nagrada Grammy, a još onda su joj mnogi poručili da promijeni stilista.

Doja, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu, u tinejdžerskoj dobi počela je raditi na glazbi i objavljivati je na SoundCloudu, mrežnoj platformi za distribuciju zvuka, a danas je jedna od najuspješnijih mladih pjevačica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak +0 Jana Vrdoljak i Vanna Celebrity Vannina prelijepa kći o kojoj su se nedavno svi raspisali iznenadila je poznatu mamu na poseban način, ovo nije očekivala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene