Istaknula se u masi

Jedan krivi pokret dijelio ju je od potpune katastrofe, no ona je ponosno paradirala s tijarom na glavi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doja Cat inače je poznata po hrabrim modnim kombinacijama, a u Veneciji se ovoga tjedna pojavila u skoro najhrabrijoj od njih.

Pjevačica Doja Cat bila je među uzvanicima tuluma kuće Dolce&Gabbana u Veneciji, a ova mlada glazbena nada bome zna kako se istaknuti u masi.

Pogledaj i ovo Doja Cat - 4 Preko 30 tisuća kristalića Na crvenom tepihu pojavila se poput bića s druge planete, a za ovakav izgled pripremala se čak pet sati!

Na događaj se pojavila bez grudnjaka i preko sebe je imala tek sako, a umalo je cijeli njezin plan pošao po krivu jer nije trebalo puno da pokaže malo i previše.

Dok je ulazila u taksi-brod pomagali su joj zaštitari, a čim je malo razmaknula ruke, bilo je jasno da će potpuno pokazati grudi. Srećom, sve je slučajno izbjegla. Stil je upotpunila širokim crnim hlačama i cipelama na visoku petu, a dok je lice sakrila iza sunčanih naočala, na glavi je imala tijaru.

Doja je inače poznata po hrabrim modnim kombinacijama, a još prije nekoliko mjeseci paradirala je u neobičnoj kombinaciji na dodjelama nagrada Grammy, a još onda su joj mnogi poručili da promijeni stilista.

Doja, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu, u tinejdžerskoj dobi počela je raditi na glazbi i objavljivati je na SoundCloudu, mrežnoj platformi za distribuciju zvuka, a danas je jedna od najuspješnijih mladih pjevačica.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene