hrabro!

Može li se ovo uopće nazvati haljinom? Dosta toga joj je izvirivalo u izdanju za koje bi se malo žena odlučilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doja Cat se na nastupu u Los Angelesu pojavila u zanimljivoj kombinaciji, a još prije nekoliko mjeseci fanovi su joj savjetovali da otpusti svog stilista.

Mlada pjevačica Doja Cat (25) nadmašila je samu sebe modnim odabirom koji je imala na svom posljednjem koncertu na kojem je promovirala novi studijski album. Nastupila je u jednom klubu u Los Angelesu, a utegnula se u minijaturnu haljinicu i bilo je jasno da ispod nje nema ništa.

Pogledaj i ovo Doja Cat - 4 Preko 30 tisuća kristalića Na crvenom tepihu pojavila se poput bića s druge planete, a za ovakav izgled pripremala se čak pet sati!

Ponosno je pokazala i gaćice, a nije marila za to što joj je veći dio tijela razotkriven. Haljinica sa špagicama jedva joj je obuzdavala obline, a čini se kako je doskočila vrućinama koje su u posljednje vrijeme pogodile Los Angeles pa se pobrinula da ima što manje robe na sebi.

Još prije nekoliko mjeseci paradirala je u neobičnoj kombinaciji na dodjelama nagrada Grammy, a još onda su joj mnogi poručili da promijeni stilista.

Inače, Doja, koja je rođena i odrasla u Los Angelesu, u tinejdžerskoj dobi počela je raditi na glazbi i objavljivati je na SoundCloudu, mrežnoj platformi za distribuciju zvuka.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar (Foto: Instagram) +3 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Celebrity Domaća pjevačica iznenadila fotkom u toplesu, nitko nije ostao ravnodušan: "Ne možeš nam to raditi"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentino Rossi i Francesca Sofia Novello Celebrity Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene