oglasio se i njegov sin

O šamaru na Oscarima bruji čitav svijet, kolege zgrožene glumčevom reakcijom: "Nasilje nikada nije dokaz ljubavi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will Smith na ovogodišnjim je Oscarima bez teksta ostavio gledatelje i prisutne kad je nenadano nasrnuo na kolegu Chrisa Rocka, a svijet će još dugo brujati o tome!

Komičar Chris Rock se našalio na račun supruge Willa Smitha zbog njezine ćelavosti, a slavni glumac je na to burno reagirao i pred svima mu opalio šamar. Incident je to o kojem se najviše priča dan nakon dodjele prestižne filmske nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo Jim Carrey nije ga štedio Jim Carrey oštro osudio bliskog prijatelja: ''Ta uvreda će trajati jako dugo, nije imao pravo to učiniti''

Nitko nije očekivao ovakvu reakciju, a društvene mreže prepune su komentara na Smithov potez.

Komičar i redatelj Judd Apatow nazvao je Willov nastup ''čistim bijesom i nasiljem izvan kontrole'' i nadodao da je Smith ''mogao ubiti'' Rocka tim udarcem.

''Čini se da plan Willa Smitha da pokaže komičaru i svijetu kako se ne mogu šaliti o njemu nije uspio. Obitelj Willa sigurno je bijesna. Čisti narcizam'', napisao je Apatow te još nadodao: ''Također – G.I. Jane je bila prekrasna. Što je točno uvredljivo u usporedbi s poderanom, zapanjujućom Demi?''

Podsjetimo, Rock je Jadu Pinkett Smith usporedio s glavnom aktericom filma ''G.I. Jane'', koja također ima obrijanu glavu.

Iako mnogi na Twitteru govore kako je ovo namještena scena ili podržavaju Willa jer se komičar našalio na račun bolesti njegove supruge, Kathy Griffin, američka komičarka i voditeljica, složila se s Apatowovim stavom.

Ona je u ovome postupku vidjela razlog za pojavu novih prijetnji i napada koje komičari ionako često doživljavaju na američkim stand-up nastupima.

''Da vam nešto kažem, jako je loša praksa izaći na pozornicu i fizički nasrnuti na komičara. Sada se svi moramo brinuti tko želi biti sljedeći Will Smith u komičarskim klubovima i kazalištima.'', podijelila je Griffin na profilu na Twitteru.

Cjelokupnoj situaciji ne pomažu ni komentari Smithova sina Jadena, koji je na svojem Twitteru objavio rečenicu: ''Tako mi to radimo'', a nedugo nakon toga objavio je fotografiju sebe u automobilu uz opis: ''Govor mog tate me rasplakao.'' Kasnije je objave obrisao.

Ostale zvijezde koje su bile prisutne također su podijelile svoje reakcije, a jedna od njih bila je i svjetski poznata tenisačica, Amerikanka Serena Williams.

Ona je na svojem Instagramu podijelila video gdje u šoku gleda što se upravo dogodilo te nekoliko trenutaka kasnije kaže: ''Samo sam sjela i pomislila ''Trebam piće nakon ovog''.

''Nasilje nikada nije 'dokaz ljubavi'", napisala je Glennon Doyle, američka autorica i aktivistica. ''To je smrtonosna ideja koja je predugo poticala i opravdavala obiteljsko (i sve) nasilje. Dobro razmislite o tome, molim vas.''

S druge strane, poznati su na Twitteru podijelili reakcije koje bi se mogle svrstati u obranu Smitha, a nisu mogli vjerovati da se udarac dogodio na nacionalnoj televiziji.

Trevor Noah, komičar, voditelj i glumac napisao je: ''Molim? To nije bilo namješteno?"

Nikki Glaser, još jedna komičarka, aludirala je na vezu Willa i Jade jer su svijetu obznanili kako je njihova veza otvorena. ''Otvorene veze izgledaju zdravo'', napisala je ironično.

''Ta je šala bila bezazlena. Chris je uhvaćen u obiteljskoj drami'', izjavio je na Twitteru Ron Funches, komičar i glumac, braneći Chrisa Rocka, koji je izrekao šalu u krivome trenutku.

Maksim Čmerkovski, ukrajinsko-američki profesionalni plesač, razumije da se Smith želi zauzeti za svoju ženu, ali je rekao da ''postoje drugi načini da se to riješi''.

''Moram reći... Osim ako ovo nije namješteno (nije izgledalo tako)... Postojali su drugi načini da se ovo riješi. Bože moj, ovo je divlje! To je uništilo ostatak emisije, a sada je jedino što će ljudi pamtiti u vezi s ovim Oscarima ova svađa'', stoji na Maksimovu Instagramu. ''S druge strane, ja sam za Will Smitha da se založi za svoju ženu. Mislim da je razlog važan, ali to nije bio on.''

Glumac D.L. Hughley našalio se i na račun Oscara i trenutne ratne situacije napisavši: ''Kladim se da će sljedeće Oscare voditi The Rock, a ne Chris Rock'', a potom nadodao da je ruska invazija na Ukrajinu dobila manji publicitet od ove borbe.

Namješteno ili ne, ova je scena zasigurno podigla puno prašine i ostat će dugo zapamćena u povijesti Oscara i Smithove karijere.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Oskarovac udario komičara na pozornici nakon što mu je spomenuo suprugu, o incidentu se oglasila i policija

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Serena i Venus Williams (Foto: Getty Images) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams (Foto: Instagram) Serena Williams (Foto: Instagram) +15 Serena Williams (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najvećih svjetskih tenisačica šokirala neobičnim dekolteom, teško je bilo maknuti pogled s ove zanimljive haljine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene