ostala šokirana!

Izraz lica Nicole Kidman nakon incidenta na dodjeli zlatnih kipića postao hit na internetu, pogledajte kako je reagirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jednu od najupečatljivijih reakcija na nenadani postupak Willa Smitha na ovogodišnjim Oscarima imala je Nicole Kidman.

Glumicu Nicole Kidman uhvatili su fotografi u trenutku kada je Will Smith na ovogodišnjoj dodjeli Oscara udario voditelja i komičara Chrisa Rocka, a njezina je reakcija među prvima isplivala na Twitteru.

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''On to zna, ona to zna!'' Zna se što Jada Pinkett Smith misli o skandalu supruga Willa na Oscarima, njezinu izjavu otkrio je izvor blizak paru

Cijeli incident pratila je u šoku otvorenih usta i raširenih ruku, a fotka je postala hit na internetu. "Nicole bi trebala dobiti Oscara za najbolju reakciju na šamar Willa Smitha Chrisu Rocku", jedan je od komentara na društvenoj mreži.

Smith je opalio šamar komičaru Chrisu Rocku, koji se našalio na račun glumčeve supruge Jade Pinkett Smith usporedivši je s G.I. Jane jer ima obrijanu glavu. Jada inače boluje od alopecije te gubitka kose. Objavljen i cijeli video njegove izjave, ali i samoga udarca.

Nicole je ove godine bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu za film ''Being the Ricardos", ali pobjedu je odnijela Jessica Chastain za ulogu u filmu ''Oči Tammy Faye''.

O ovom incidentu oglasila se i policija, a Smith se javno ispričao Akademiji i prisutnima zbog svojeg postupka.

I dok većina poznatih osuđuje njegov postupak, neki ga brane i smatraju kako je Chris Rock bio taj koji je pretjerao šalom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) +9 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Celebrity Svi su gledali holivudske golupčiće koji su zaljubljeni kao i prvoga dana, a ona je poslala i snažnu poruku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene