rock&off dodjela

Kći popularne hrvatske manekenke preuzela nagradu, Natali Dizdar pjevala "Sretan ti rođendan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U četvrtak je u Zagrebu dodijeljena druga nagrada Rock&Off, a izvođači su slavili u 10 kategorija. Zvijezde večeri bile su kći slavne manekenke i nogometaša te domaća pjevačica koja je kolegi čestitala rođendan.

Drugo izdanje Nezavisne novinarske nagrade Rock&Off proteklo je u znaku dobitnika večeri, a tri statue kući je odnio sve popularniji glazbenik Nikola Vranić, umjetničkog imena J.R. August. Slavio je u kategorijama za Album godine, Veliki prasak i Rock&Off izvođača godine, a Vraniću je u četvrtak bio i rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz rock&off Hrvatski jazz&off otporan je na pandemiju, čak pet izvođača natječe se za nezavisnu novinarsku nagradu

Nagradu za Veliki prasak godine dodijelili su mu pjevačica Natali Dizdar i producent Denis Mujadžić - Denyken, a Dizdar je mladom pjevaču otpjevala "Sretan ti rođendan" te je osim nagrade dobio i tortu. Pjevač je zahvalio svima na nagradi i na lijepim željama.

„Jako sam sretan i počašćen nagradama, a u isto vrijeme mi je i malo gorak okus u ustima jer sam želio da se nagrade više rasporede među kolegama po kategorijama. Posebno mi je draga nagrada za Album godine jer sam dao cijelog sebe u taj album. Još jednom zahvaljujem svima koji su radili na tom albumu, koji rade sa mnom i koji me prate i pomažu“, rekao je J.R. August nakon dodjele.

Prema odabiru žirija, "Iskra" Damira Urbana i njegove četvorke je pjesma godine, a nagradu je preuzela zvijezda spota istoimenog singla, Jana Sienna Mikić, kći manekenke Ljupke Gojić Mikić i nogometaša Mihaela Mikića. Djevojčica je raznježila publiku te se u kratkom govoru zahvalila svima na nagradi. Zaradila je gromoglasan pljesak, a na dodjelu nagrada došla je s majkom Ljupkom.

Osim spomenutih glazbenika, na dodjelama nagrada slavila je Irena Žilić u kategoriji Pop&Off izvođača godine, Rap&Off izvođač godine je Vojko V, The Siids su odnijeli pobjedu u kategoriji Elektro&Off izvođača godine, a Jazz&Off izvođač godine je grupa Chui. Nagrada publike, za koju se moglo glasati na Iskonovim web stranicama, pripala je Goranu Baretu i Majkama.

KUD Idijoti su ovogodišnji dobitnici Rock&Off nagrade za životno djelo, kojom se konačno prepoznaje značaj i mjesto KUD Idijota, te koje im na domaćoj rock i punk sceni pripada. Nagradu su preuzeli Diego Bosusco – Ptica i Nenad Marjanović - Dr. Fric, dok su u ime Branka Črnca – Tuste nagradu preuzeli sin Ivan i kćer Maja Črnac.

Chui, J. R. August, Porto Morto, Sun U, The Siids, Aklea Neon, Overflow i Pocket Palma nastupali su na dodjelama nagrada, a iznenađenje večeri je bio nastup Vojka V na kraju same dodjele.

„Prva godina Rock&Off-a je bila odlična i bilo ju je teško nadmašiti, no nismo mogli ni slutiti da će druga godina biti još i bolja, s još više publike i atraktivne glazbe. Pokazalo se da ova nagrada ima itekako smisla, obzirom da su već prve godine iz nje proizašla još četiri projekta. Od srca čestitamo svim dobitnicima i nominiranima! Pred nama je težak posao jer se letvica još više podigla za treće izdanje nagrade“, istaknuli su iz organizacije nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) +0 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon objavila video kojim je spremna osvojiti svijet, pogledajte što je to pripremila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene