DAŠAK EGZOTIKE

USUDILA SE PROBATI ''Želudac mi se okrenuo tri puta''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput piše Dnevnik za DNEVNIK.hr. Naime, krenula je na još jedno putovanje, ovog puta u Mexico... Pročitajte kako provodi dane, ali i noći!

Ja se redovno budim. Inače malo spavam, a i navikla sam se ustajati rano nakon neprospavane noći. Moji spavaju još dok ja na terasi pijem kavicu i čekam da osoblje napravi doručak. Čista uživancija.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Sve je pospremljeno kao da tuluma nije do malo ni bilo. Svake minute za stolom se skuopljalo sve više i više ljudi, shvaćam da su neki gosti ostali i spavati kod nas. Dan je idealan za opuštanje pa sam se preselila u hotel koji je odmah do nas na masažu. Masirati se na plaži dok ti povjetarac miluje kožu - neprocjenjivo.

Ovdje puno hotela ima naglasak na spa i eko i vidi se da su naklonjeniji zdravijem načinu života i brizi oko sebe. Za ručak smo odabrali restoran Nomade koji su nam svi preporučili i bili smo oduševljeni. Dugo nisam vidjela nabrijaniji restoran. Svaki detalj je doveden do savršenstva, nisam znala da li sam se došla slikati ili jesti. Pored restorana nalazi se veliki šareni šator za opuštanje i meditaciju. Na podu jastuci i tepisi, sve je nekako mekano i udobno i baš te poziva da uđeš. Ja nikada nisam meditirala pa mi nije jasno kako to funkcionira , ali sam sjela i odmorila misli.

Kako se restoran nalazi u ulici gdje su smješteni i prekrasno uređeni butici bilo je vrijeme za malo shoppinga. Svaki dućan je tako dobro uklopljen u taj divlji stil, a tako je svaki opet poseban. Obzirom da sam shvatila da ja nemam robu za Tulum iako imam tri kofera i svačega malo smo ozbiljnije shvatili misiju shoppinga. Sve je u kaftanama, prozračnim materijalima, šeširi su obvezni, a pletene torbe i cekeri bitniji od bilo kakvog Chanela ili Guccia. Nakit kao modni dodatak je ovdje pod obavezno,a svi dizajneri su redom nama nepoznati , ali su lokalnim ljudima itekako dobro znani. Cijene su sve samo ne simpatične. Bit će da stvarno drže do tih svojih lokalnih autora.

Danas nas je umor sve slomio, konačno ćemo odmoriti. Izabrali smo lagani izlazak u sushi restoran za večeru. Ja sam tip koji u svakom restoranu proba nešto novo pa su mi ugurali žlicu sa sirovim ptičjim jajem i kavijarom na vrhu. Zaboga, zašto bi netko naručio sirovo jaje pored svega lijepog na meniju? Želudac mi se okrenuo tri puta.

Sve ostalo super. U krevetu sam malo nakon ponoći, imam osjećaj da će mi taj odmor biti najbolji tulum za tijelo.

OVDJE pročitajte sve nastavke Majinog dnevnika.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene