javno je posramio

Prekipjelo mu: Balašević se obrušio na Severinu zbog vlastite pjesme?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na brojne poruke podrške koje joj pristižu proteklih dana Severina se zahvalila svojom verzijom pjesmom "Uspavanka za dječaka". To se, čini se, nije svidjelo Balaševiću.

Ne stišava se bura oko Severinine borbe za skrbništvo nad 5- godišnjim sinom Aleksandrom. Nakon što su brojne Hrvatice pjevačici javno pružile podršku putem društvenih mreža Severina im se odlučila zahvaliti svojom verzijom pjesme Đorđa Balaševića "Uspavanka za dečaka".

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Čini se kako to nije najbolje sjelo autoru pjesme koji se oglasio putem Facebook profila svoje kćeri Bebe. Balašević je pojasnio kako je sporna pjesma i kome je posvećena. "Aleksa se rodio devedesetpete. Stara porodična kuća se rušila tog leta, i Olja je s njim, i naše dvije djevojčice preko noći morala da pobjegne ispod krova koji je curio na sve strane. U temelje tog Skadra, ugradio sam Uspavanku Za Dečaka. Za Moju Jedinu Ljubav, umjesto buketa ruža-puzavica na koje se usput obrušio pradjedov oronuli čardak. Za Nju i malog Aleksu. I za Lolu i Bebu. Za tri naša lavčeta...", objasnio je pjevač i iskoristio priliku da se obračuna s onima koje njegove pjesme izvode bez dozvole.

"Ne znam da li u nekom horoskopu postoji Godina Lopova? Ali mogao bih štošta reći o prethodnim decenijama. Sreo sam tipa koji je ne trepnuvši prekrstio Vasu Ladačkog u Sava Lađarski. Pa taj film nazvao 'Jesen stiže, dunjo moja'. S neočekivanim nastavkom 'Konji vrani'. I jednog drugog, koji je pod maskom poštovaoca napravio takozvani 'tribute band', lijepio svoje plakate preko mojih, da bi čak jednom na svirku pozvao i Duju, da zamjeni svog pijanistu koji uzgred zarađuje glumeći Duju? Navikao sam, dakle, da čerupaju Veliku Ribu Talenta. I dok ovo pišem, vjerojatno Razni Sezonci bez pitanja uredno izvode moje pjesme, ali vadi me bar to što publika još uvijek bez po muke razlikuje Pravog, od svih tih Kineskih Balaševića...o, s Uspavankom je ipak nešto drugo... Ta pjesma je osobna. I nemojte mi govoriti da su sve osobne? Jedno je ako neko mazne batak s astala iz 'Al se nekad dobro jelo', ili zaviri u karte 'Bože zvanog Pub', a drugo kad za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolijevke...", stajalo je u objavi koja je ubrzo izbrisana sa stranice Balaševićeve kćeri.

Iako se Balašević niti u jednom trenutku nije izravno obratio Severini, njegovi obožavatelji ubrzo su shvatili kome je objava bila upućena. "Na kraju krajeva, sud je tu da odluči o nekom autorskom pravu, plagijatu ili starateljstvu. I, da ne bude zabune, iako sam, po nekim izvorima, u mnogo čemu zakon, već odavno mi je jasno da ni slučajno nisam sud", poručio je pjevač koji nije otkrio hoće li nakon svega pravdu tražiti i sudskim putem.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene