Ljepotica ga je promijenila

Tajanstvena konobarica ukrala je srce poznatom ljepotanu, a zbog njega je fotografi sada prate u stopu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zac Efron je nekoliko mjeseci u vezi s konobaricom i manekenkom Vanessom Valladares, koju sada zbog njega paparazzi prate u stopu.

Glumac Zac Efron (33) u lipnju se preselio u mirni australski gradić Byron Bay, koji ima oko 9200 stanovnika, a gdje je upoznao novu djevojku. 

Pogledaj i ovo showbuzz skriva se od javnosti Uhvaćen u prisnom odnosu s atraktivnom brinetom: Pobjegao od slave i živi u blizini nudističke plaže

Da Zac ponovno ljubi, otkriveno je kada je viđen u prisnom zagrljaju s 25-godišnjom konobaricom Vanessom Valladares u lokalnom kafiću. Vanessa je nakon toga pobudila zanimanje javnosti, stoga je često na meti papparazza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B e l i k e w a t e r .

A post shared by ☥ 𝚅𝙰𝙽𝙴𝚂𝚂𝙰 𝚅𝙰𝙻𝙻𝙰𝙳𝙰𝚁𝙴𝚂 ☥ (@_is_ness) on

Valladares, koja se uz konobarenje bavi manekenstvom, u subotu je viđena na plaži u Byron Bayu. Australka je pokazala fantastičnu figuru u narančastom bikiniju nakon što je izašla iz mora. 

Inače, Zac je prije Vanesse bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom Halston Sage (27). Efron navodno već mjesecima živi nedaleko od nudističke plaže Belongil Beach. Svojedobno je rekao kako voli boraviti u Australiji jer mu je lako ostati anoniman. "Ono što volim kod te zemlje, a to nemamo u Kaliforniji, jest to što je tako puno plaža na kojima uopće nema ljudi", istaknuo je glumac.

Navodno mu se toliko sviđa tamo da razmišlja o kupnji kuće umjesto unajmljivanja i ne želi se vratiti u Los Angeles. Uz promjenu mjesta na kojem živi, Zac je i prestao trenirati i njegovi savršeni mišići su djelomično nestali, a pustio je i bradu. 

Efron je u posljednje vrijeme jako posvećen borbi za očuvanje okoliša, a snimio je i dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na Netflixu. Glumac u njoj govori o rješenjima za klimatske promjene koje se događaju diljem svijeta.

Zac si može priuštiti i dužu pauzu od glume jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara, a mnogi misle da se oprostio od Hollywooda. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene