atraktivna pravnica

Seksi objavom oprostila se od naše obale pa pobjegla k našem nogometašu u Francusku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević posljednjih dana dijelila je fotografije iz rodnog Dubrovnika, a čini se da se uputila u Francusku, gdje živi s Dujom Ćaletom-Carom.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara (23), Adriana Đurđević (28) često privlači pozornost svojom ljepotom. 

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

Diplomirana pravnica ovih je dana uživala u rodnom Dubrovniku s obitelji i prijateljima, a posljednjom fotografijom oduševila je brojne pratitelje. Adriana je pozirala golih ramena s ručnikom na glavi i sunčanim naočalama na licu nakon tretmana u salonu ljepote. 

"Alo, poznamo li se, sekice?", komentirala je njezinu fotografiju njezina sestra Antonela, s kojom je nedavno viđena kako se šeće Stradunom. "Top", "Predivna si", pisali su Adriani pratitelji, kojih ima više od 64.000 na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧖🏼‍♀️ w @anasstudio_dubrovnik #makeup #beautysalon #beautytreatment #beautystudio #anasstudio_dubrovnik

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Inače, prema objavi na Instagram storyju u nedjelju čini se da se zanosna brineta uputila u Francusku, gdje živi s dečkom Ćaletom-Carom, koji igra za nogometni klub Marseille. Naime, Adriana je podijelila fotografiju Azurne obale iz aviona. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +1 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene