ne muči ih ljubomora

Nakon gubitka ljubavi svog života pronašao je sreću sa 44 godine mlađom balerinom, a uvjeti njihove veze su jako zanimljivi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melanie Hamrick i Mick Jagger skupa su od 2014. i imaju sina Deverauxa Octaviana, a svojedobno su njegovi prijatelji otkrili da imaju otvorenu vezu.

Frontmen benda Rolling Stones Mick Jagger (77) osvojio je 44 godine mlađu balerinu Melanie Hamrick 2014., a iako su našli na kritike zbog dobne razlike, oni se na to ne obaziru. 

Lijepa brineta je prošlog vikenda oduševila pratitelje na Instagramu kada je objavila na storyju fotografiju s prijateljicama u badićima sa uzorkom prigodnim za Dan nezavisnosti, američki državni praznik koji se naziva i 4. srpnja. 

"Zaista smo se unijele u ovaj blagdan", napisala je Melanie. Hamrick često izaziva divljenje svojim objavama u kojima pokazuje koliko je fleksibilna, a brzo se vratila baletu i nakon što je 2016. dobila sina Deverauxa Octaviana s Mickom kojem je to osmo dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Zanimljivo je da se tijekom njezine trudnoće šuškalo da su ona i glazbenik prekinuli te da je Jagger našao novu djevojku, manekenku Mashu Rudenko (30). Ubrzo se pokazalo da su to tek glasine i Mick je 2016. kupio Melanie luksuznu kuću u New Yorku vrijednu sedam milijuna dolara. 

Glazbenikovi prijatelji su svojedobno otkrili za strane medije da su on i Hamrick u otvorenoj vezi te da to znači da s član Rolling Stonesa može viđati s drugim ženama. Mick je u međuvremenu bio i s mladom producenticom Noor Alfallah koja ga je pratila na njegovim koncertima diljem svijeta. Ipak, odlučio ju je ostaviti da ima više vremena za Melanie i njihovog sina. 

Inače, Jagger je s Melanie dobio osmo dijete, a ostalih sedmero su mu rodile četiri različite žene. Mick s prvom suprugom, odvjetnicom i bivšom glumicom Biancom de Macias (76) ima kćer, dizajnericu nakita Jade Sheenu (49).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick)

U drugom braku s glumicom i modelom Jerry Faye Hall (64) dobio je kćeri, manekenke Elizabeth (37) i Georgiu May (29) te sinove, glumca Jamesa (35) i modela Gabriela (23).

Jagger s bivšom djevojkom, manekenkom Lucianom Gimenez (51) ima sina Lucasa Mauricea Morada (22) te je u vezi sa spisateljicom i pjevačicom Marshom Hunt (75) dobio kćer, glumicu Karis (50).

Melanie i Mick rijetko dijele zajedničke fotografije na Instagramu, a poznato je da je 2014. izgubio svoju veliku ljubav, modnu dizajnericu  L'Wren Scott koje se prisjeti za njezin rođendan i godišnjicu smrti. 

Par je privlačio pozornost javnosti gdje god se pojavljivao i bili su neopisivo zaljubljeni. Pjevač je u intervjuima govorio za L'Wren da mu je ljubavnica i najbolja prijateljca. Bili su u vezi više od desetljeća, međusobno se podržavali i slavili zajedničke uspjehe. No sve to je prestalo 2014. kada je L'Wren počinila samoubojstvo.

"Još se trudim shvatiti kako je moja voljena i najbolja prijateljica mogla skončati svoj život na tako tragičan način. Proveli smo mnogo divnih godina skupa i stvorili divan život za nas. Njezina je prisutnost bila divna i mnogi su se divili njezinom talentu", rekao je Jagger nakon smrti svoje djevojke. Istaknuo je kako ju nikada neće zaboraviti.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene