hoće li biti još jedna bivša?

Ova prirodna ljepotica zarobila je srce jednog od najvećih zavodnika, no šuška se da je njihova veza na kušnji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camilu Morrone često se može vidjeti na ulicama Los Angelesa, a njezin dečko, slavni glumac Leonardo DiCaprio, s kojim je od 2017. godine, od prošlog je mjeseca na filmskom setu u Bostonu.

Camila Morrone (23) jedna je od poznatih dama koje uvijek blistaju, pa i u prirodnim izdanjima, stoga nije čudno što je baš ona zarobila srce 23 godine starijeg holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Glumica je privukla pažnju paparazza, koji nikako da je uhvate na njezin loš dan, dok je šetala psa Los Angelesom u društvu prijateljice. Camila je za tu priliku obukla seksi svilenu haljinu s naglašenim dekolteom koju je uskladila sa sandalama. 

Kosu je svezala u rep, a šiške su joj bile razbarušene i izgledala je kao da nije puno šminke nanijela na lice. Strani mediji nedavno su izvijestili da se Morrone i DiCaprio privikavaju na vezu na daljinu nakon što su većinu lockdowna provodili zajedno s obzirom na to da su filmska snimanja bila odgođena te ih je to jako zbližilo. 

Leonardo je od prošlog mjeseca na setu filma "Don't Look Up!" u Bostonu u kojem glumi i Jennifer Lawrence. "Dobro je poznato da kad se Leo uživi u svoj lik te da je jako fokusiran na to da isključi sve i svakoga oko sebe", ispričao je izvor za američke medije. 

Dodao je kako udaljenost utječe na njihovu povezanost jer iako često vode telefonske razgovore, mrzovoljni su i ne znaju o čemu bi razgovarali. 

Inače, par je skupa od prosinca 2017. i to je jedna od najdužih veza koju je vječiti neženja DiCaprio imao dosad. 

"Jako su zaljubljeni. Camila je njegova djevojka iz snova. Mlada je, slatka, jednostavna i sve je lako jer se slaže s njegovom obitelji, a i on s njezinom. Znaju se dugo i sve među njima dobro funkcionira", ispričao je ranije izvor blizak glumcu za ET Online.

Par je posebno zbližio lockdown zbog koronavirusa jer nije bilo snimanja za Leonarda koji je uvijek u gužvi, ali ni druženja s prijateljima. "Inače je jako neovisan, provodi dosta vremena s prijateljima, no zbog lockdowna je većinu vremena bio s Camilom. Voli provoditi vrijeme s njom", rekao je izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

DiCaprio i Morrone trude se čuvati svoju privatnost daleko od očiju javnosti. I kada obavljaju obveze po Los Angelesu, često se pokušavaju zakamuflirati, no rijetko im to polazi za rukom.

Na popisu Leonardovih bivših djevojaka nalaze se manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova i Bar Refaeli te glumice Kelly Rohrbach i Blake Lively, a šuškalo se i da je ljubio pjevačicu Rihannu. Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih.

Ipak, one najduže su ga pokraj sebe uspjele zadržati Gisele, koja je s njim bila od 2000. do 2005., te Bar, s kojom je bio u vezi od 2005. do 2011. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene