Plavo joj super stoji

Za atraktivnu djevojku slavnog pjevača ljeto je kasnije završilo, u mini bikiniju pokazala savršene trbušnjake

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jena Frumes u vezi s pjevačem Jasonom Derulom je nekoliko mjeseci, a posebno ih je zbližila karantena zbog koronavirusa.

Za atraktivnu djevojku Jasona Derula (31), manekenku Jene Frumes (27) ljeto nije završilo kada i za sve ostale. 

Pogledaj i ovo showbuzz Kratko su zajedno Nikamo bez nje: Miljenik žena ne odvaja se od atraktivne djevojke, nije joj uspio odoljeti ni poznati nogometaš

Jena je pozirala u seksi, plavom bikiniju i pokazala savršene trbušne mišiće te kako se maže. "Još jedan posljednji pozdrav ljetu", napisala je manekenka. 

Jena, koju prati 4.3 milijuna ljudi i veza s Jasonom ju je dodatno proslavila, ubrzo je dobila brojne komplimente i prikupila mnoštvo lajkova. Neki su imali i pitanja o njezinom načinu treniranja i prehrane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our birthday was 9/21 but everyday I’m so grateful the universe brought us together. Thank you for your patience & unconditional love. Keeping me focused, happy & always treating me like a queen. Happy birthday my love @jasonderulo 🥳🎁

A post shared by JENA (@jenafrumes) on

"Kako si tako brzo izgubila težinu?", "Plavo izgleda odlično na tebi", "Podijeli svoju rutinu vježbanja", "Tako predivna cura", "Savršena", "Nevjerojatna figura", komentirali su njeni pratitelji. 

Inače, Jena je u vezi s Jasonom nekoliko mjeseci, a posebno ih je zbližila karantena zbog koronavirusa kada se nisu odvajali. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene