neobična navika

Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević napravila je anketu pokraj fotografije svog obroka i otkrila odgovor svog dečka Duje Ćalete-Cara.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (28) priznala je na Instagramu da ima neobičnu naviku i napravila je anketu da vidi što njeni pratitelji misle o tome. 

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

"Ima li vas još koji toliko volite svoj doručak? Na ponavljanju", napisala je oko 22 sata diplomirana pravnica pokraj fotografije svog obroka u kojem se ističe razno voće. Adriana je napravila anketu s odgovorima "ti si luda" i "daaaa", a uskoro je otkrila što je njezin dečko Duje odgovorio.

Naime, objavila je sliku na kojoj se vidi da je nogometaš stisnuo "ti si luda". "Hvala, ljubavi", napisala mu je Đurđević. Adrianu na Instagramu prati više od 66.000 ljudi i često privlači pozornost svojim slikama seks modnih kombinacija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreamer💭

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Nedavno je pozirala u bijeloj košulji i preko nje je imala crni sako, a uz to je iskombinirala šešir i cipele koje su joj dosezale gotovo do koljena. Pravnica živi u Francuskoj s nogometašem jer Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene