A i štikle su zanimljive

Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj su u prvom planu njezine gole noge.

Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (28) jako je popularna na Instagramu, gdje je prati gotovo 67 tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 1 predivni prizori Pogledajte prve fotke s crkvenog vjenčanja Adriane i Duje Ćaleta-Cara, mladenku je nemoguće zasjeniti, a pridružio im se i sinčić!

Na društvenoj mreži najčešće dijeli svoje fotografije u atraktivnim odjevnim kombinacijama koje uvijek izazovu lavinu komentara i lajkova, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom posljednjem objavom.

Adriana je na Instagramu pozdravila prosinac fotkom na kojoj su u prvom planu njezine noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adriana Đurđević (@adrianadurdevic)

"Zdravo, prosinac!" napisala je u opisu te je upitala sljedbenike da jednom riječju opišu 2020. godinu, no većina ih se na to nije obazirala, već su komentirali njezin izgled.

"Wow","Ćao, kulerice", "Ljepotica", pisali su joj pratitelji ispod galerije fotografija na kojima nosi mini haljinu od trapera, kožni prsluk i bijele štikle s čarapama.

Čini se da za Adrianu zime nema jer je prvi zimski mjesec dočekala golih nogu, a pitamo se jesu li razlog tome visoke temperature u francuskom gradu Cassis ili je pak grije ljubav?

O čemu god da je riječ, atraktivna Dubrovkinja još je jednom pokazala kako se skupljaju lajkovi i komplimenti na društvenoj mreži.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene