ne skida osmijeh s lica

Iznenadila šetnjom bez problematičnog glumca u kojeg je ludo zaljubljena i uživala u veselom društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anu de Armas i Bena Afflecka se često može vidjeti u šetnjama po Los Angelesu s njihovim psima, ali i njegovom djecom.

Glumica Ana de Armas (31) nekoliko je mjeseci u vezi s oskarovcem Benom Affleckom (47) i prava je rijetkost vidjeti nju ili njenog slavnijeg dečka u javnosti, a da nisu skupa. 

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Ana se ipak uspjela odvojiti od Bena i otišla je s prijateljicama u restoran u Los Angelesu. Glumica i njezino društvo su bili dobro raspoloženi i djevojke su se smješkale cijelo vrijeme. U jednom trenutku je de Armas škakljala prijateljicu, a pokazivala im je i nešto na svom mobitelu što ju je razveselilo. 

Glumica je bila u opuštenom izdanju, dugim, crnim hlačama i bijeloj majici, a na nogama je imala natikače. Inače, Ana i Ben ne kriju koliko su zaljubljeni. Često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama po Los Angelesu s njihovim psima, ali i njegovim kćerima Violet (14) i Seraphinom (11) te sinom Samuelom (8), koje ima s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner (47).

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afternoon walk 🐾♥️

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Affleck je napokon upoznao djecu s djevojkom prošlog mjeseca nakon što mu je ranije Jennifer to branila. Inače, Ben i Ana upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 6 Celebrity Odvažno izdanje Maje Šuput mami uzdahe, istaknula atribute u seksi kombinaciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene