Ljepotica koja osvaja na prvu

Grudi joj umalo ispale dok se šetala u kratkom kompletiću ispod kojeg je imala tijesni badić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana de Armas i Ben Affleck u vezi su navodno od siječnja, a par rado provodi vrijeme s njegovom djecom, koju ona obožava, ali i oni nju.

Glumica Ana de Armas (32) izašla je bez dečka Bena Afflecka (47) i privukla pozornost prolaznika svojom odjevnom kombinacijom. 

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Zanosna Kubanka prošetala se u kratkim lanenim hlačama i košulji, a ispod toga je imala karirani bikini. No čini se da joj je badić bio tijesan u gornjem dijelu jer su joj umalo ispale grudi. 

Ana je otišla uzeti nešto u autu koji je bio parkiran u kvartu Brentwood u Los Angelesu, gdje njezin dragi Ben živi, i pritom je bila bosa te nije imala šminke na licu.

Fotografije možete pogledati ovdje. 

Inače, glumicu rijetko viđamo bez njezina slavnijeg dečka. Ranije ovog tjedna par je provodio vrijeme s Benovim kćerima Violet (14), Seraphinom (11) i sinom Samuelom (8). Affleck je djecu dobio u braku s Jennifer Garner.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you all so much for the birthday wishes and love! Cheers to another great year. 🎉🌈💕🙏🏻🌸🌹✨🎈 Gracias a todos por los mensajes de cumpleaños y el amor. Un brindis por otro año maravilloso.

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

"Ana voli djecu i nije mogla dočekati da ih upozna i provodi vrijeme s njima. Zna koliko znače Benu i bila je uzbuđena što će se svi skupa družiti", rekao je glumičin prijatelj. Dodao je kako Affleckova djeca obožavaju tatinu djevojku jer je draga prema njima. 

"Ugodno im je skupa i ona je divna prema njima. Sve se lijepo posložilo", istaknuo je njezin prijatelj. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Ova ljepotica kći je seks-simbola bivše države, a zbog provokativnih fotografija sve je popularnija na društvenoj mreži

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene