Vrckav par

Nije skrivao oduševljenje oblinama svoje djevojke s kojom je kratko prekinuo, poznat je po realityju u kojem je zaradio milijune

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DJ Pauly D i Nikki Hall su reality zvijezde koje pune medijske stupce posljednje dvije godine svojom vezom, a iako je bilo naznaka da im ne cvjetaju ruže, ističu kako su zaljubljeniji no ikada.

Paul DelVecchio, poznatiji kao DJ Pauly D, sa svojom je djevojkom Nikki Hall ovoga tjedna uživao na plaži u Miamiju, a bili su prava atrakcija kada su paparazzi u pitanju. 41-godišnja zvijezda reality showa Jersey Shore i 29-godišnja influencerica izgledali su sretnije no ikada dok su se brčkali i ljubakali u plićaku.

Slavni DJ koji se proslavio zahvaljujući popularnom reality showu, u kojem je zaradio milijune, nije skrivao oduševljenje svojom djevojkom. Nikki je inače poznata po svojim bujnim oblinama, a na plaži ih je pokazala u minijaturnom crnom bikiniju.

Par je zajedno od 2019. godine, a spetljali su se tijekom jednog reality showa na MTV-u. Nakon kratkog prekida su se pomirili te su zajedno snimili "Jersey Shore". Postali su jedan od omiljenih reality parova, a Paul je djevojku pred kamerama iznenadio i prstenom kojim je proslavio prvu godišnjicu veze lani.

Hall je priznala kako ju umaraju pitanja kada će s Paulom pred oltar, a smatra kako je to isključivo njihova stvar. U intervjuima je priznala da je sretna sa svojim dečkom, s kojim se dodatno zbližila tijekom pandemije koronavirusa. "Živimo zajedno i po cijele dane uživamo u društvu jedno drugoga. U ovom trenutku nas ništa ne može rastaviti", bila je iskrena u jednom razgovoru.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Penelope Cruz i Tom Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) +5 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se točno dogodilo s licem Madonne i Toma Cruisea, koji su ovih dana sve šokirali svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene