Kaos na karnevalu

Prekinuo nastup i pobjegao da spasi život: Usred nastupa slavnog DJ-a upucani muškarac i žena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

DJ Diplo, pravim imenom Thomas Pentz, stigao je na pozornicu, fotografirao nekoliko selfija te je počeo snimati publiku u trenutku kada je počela pucnjava.

Brazilci slave karneval posljednjih nekoliko dana, a u Sao Paulu je u jednom trenutku usred slavlja započela pucnjava zbog koje je DJ Diplo morao bježati da spasi život.

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Tko bi mu zamjerio? Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

Daily Mail javlja kako su žena i muškarac upucani na proslavi karnevala u utorak popodne u Sao Paulu, u vrijeme kada je Diplo puštao glazbu. DJ pravim imenom Thomas Pentz stigao je na pozornicu, fotografirao nekoliko selfija te počeo snimati publiku u trenutku kada je počela pucnjava.

Svjedoci pucnjave ispričali su kako je kaos izbio nakon što je muškarac htio ukrasti lančić jednom muškarcu. Lopov je u tom trenutku izvadio pištolj i upucao muškarca i njegovu prijateljicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

experiência imperdível @majorlazer @anitta @mclan

A post shared by Thomas Wesley (@diplo) on

Zaštitari su odmah DJ-a sklonili s pozornice i odveli ga na sigurno, a ostatak njegova seta zbog sigurnosti je otkazan. Tamošnja policija izvijestila je o još nekoliko napada tijekom karnevala, a kažu kako je petero ljudi tijekom proslave izbodeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene